Hammarby-Alingsås (27-22)

När Jag & Becka äntligen kom fram till Eriksdalshallen var det två (endast två) gubbar framför oss i kön. Jag ser tjejen i luckan riva av två biljetter till gubbarna och kvar i handen har hon endast EN (1) biljett kvar......... Som tur var fanns det iaf platser kvar på kortsidorna.. Ståplats... Man kunde iofs sitta ner men man satt verkligen inte bra.. Hade vi inte gått vilse hade VI fått de sista biljetterna.. Nåväl.. Eriksdalshallen var FULLPROPPAD och det var vinna eller försvinna som gällde för Hammarby. I matchinledningen märktes inte allvaret, det var egentligen efter "öka takten sista kvarten, Tidaholm" som man kände att det faktiskt var vinna eller försvinna som gällde. Det var också då hemmalaget tog taktpinnen och drog ifrån. BRA Bajen! Se till o ta hem sista o avgörande matchen på söndag nu så ses vi i Globen 9 Maj.
                         




Imorgon flyttar Mamma, Lasse o Syrran till huset :) Så det blir väl att åka dit efter jobbet o hjälpa till o packa upp lite o så..

Imorgon klockan 07:00  är det också körlektion nr.4 så det är nog dags att blunda lite.
Ciao


Måndag

De japanska körsbärsträden hade börjat blomma i Kungsträdgården. Det var en mysig utsikt från uteserveringen på Friday's. Synd att det var så satans kallt bara... Men tur däremot att dem har så varma o mysiga filtar :)
Efter två stora hamburgare, rosévin och strawberry daiquiri gick vi till Waynes coffee för att fika.
Jag är ju van att spendera söndagskvällarna hos mamma men detta dög också ;) Tack Mickis för en mysig kväll.
  
  


Idag har jag varit på min tredje körlektion, jobbat, promenerat, shoppat skor på barnavdelningen och firat Jenny som fyller 21 år idag, GRATTIS igen räkan. <3

Imorgon ska jag o Becka in o kolla på semifinal 4, Hammarby-Alingsås.. (1-2) Det är nu det gäller Bajen.. Gör mig inte besviken!!

Natti natti

Handboll

Jahaa, då är ännu en säsong över. (Nu har vi uppehåll i heela 3 veckor..)

Kvartsfinalen spelade vi mot AIK och vi fullständning körde över dem. Slutresultatet skrevs till 35-14.
Semifinalen var en aning tuffare.. Vi ledde dock hela matchen men orkade inte på slutet och missade finalen med en boll. Ganska surt men ingen trodde att vi kunde ge Skuru en sådan match (även fast vi vann mot dem sist).. Dem fick verkligen ge allt in i det sista för att slå oss.
Men men.. Det betyder att jag kan fullfölja mina planer för morgondagen, shopping i Sthlm och sedan middag och vin med Mickis på Fridays. MYS!

Jag lyckades iaf få med mig en t-shirt hem så dagen var ju inte heelt onödig iaf :P


Simma lugnt

Välkommen älskade sommar

 Idag åt jag årets första utelunch. En fräsch kycklingsallad med goda arbetskamrater. Helt fantastiskt. Jag invigde också mina rosa chinos idag, färg färg färg, sommar sommar sommar, I love it!

Kvällen har inte direkt varit sämre.. Becka hämtade mig efter jobbet, vi åkte då till Ica o handlade käk och åkte sedan till henne för att börja förbereda lite. Vi gjorde kycklingspett med paprika, rödlök och zucchini och till det hade vi klyftpotatis, tzatziki, bea och baguetter, MUMS!
När matförberedelserna var klara passade Elin på att komma (riktigt bra tajming). Vi åkte då för att hyra film. Det blev en thrillerkomedi... Vi borde förstått när vi läste genren att filmen var kass men eftersom att Pittan var med så kunde vi inte låta bli att hyra den. Till filmen åt vi efterrätten, den nya carte dór glassen med smultron. Sjukt gott tillsammans med chokladsås! :D Vi var sedan tvungna att runda av eftersom att det är slutspel tidigt imorgon.



Även fast jag knappt kunde gå igår morse så lyckades jag till slut ta mig till körskolan och det gick faktiskt bra att köra med stukad fot. Idag känns foten mycket bättre och den är i stor sett redo att spela match imorgon. Lite bandage o tejp lär dock behövas!!

Nu måste sova så att jag är pigg o alert imorgon! Natti natti

Stopp världen

Vart tog tiden vägen? När blev lillesyrran tonåring? Jag hänger inte med..
Det där vackra ansiktet, snygga benen och fina leendet.. Ge mig en bur så jag kan låsa in henne!!
Jag höll på att smälla av imorse när hon endast hade svarta nylonstrumpbyxor och ett linne (eller kanske två..?) som gick preciis över rumpan.. Jag vet inte om det är så man klär sig nu för tiden när man går i högstadiet.. Men jag förvandlades snabbt till en hönsmorsa o sa att sådär kan hon faktiskt inte gå...... Men det kunde hon tydligen.
Jag vill ju bara inte att allt ska gå för fort.. Och killarna ska inte få fantasier!!

Idag spelade vi träningsmatch inför slutspelet i helgen.. Vi mötte gamla avdankade elitseriespelare samt några brudar som varit med under säsongen. Det var inget finlir men ändå en ganska okej match. Det som dock INTE var okej var att jag stukade foten när det var 3 min kvar.. Great! Körlektion imorgon och slutspel i helgen.. Jäkla bra tajming.. Men men.. Foten är lindad och om jag lyckas att hålla foten högt under natten med hjälp av en kudde så kanske det känns bättre imorgon.

Jag fick alldeles nyss faktiskt prata med Linn en stund, ca 40 min :D Riktigt kul. Hon berättade om de första veckorna och familjen verkar jättemysig. Hoppas att det fortsätter i rätt riktning. Jag blir bara mer o mer taggad på att åka.

Naj nu måste jag sova. Körlektionen börjar 07:00 imorgon =/

Pusselipuss

Äntligen!

Jag måste börja med att säga -Linda, jag är för busy för att hålla på med detta bloggtjafs ;) Och när man sitter vid dumburken 8 timmar om dagen på jobbet, u know, så längtar man ju inte direkt till datorn när man sitter på tåget påväg hem... O på tal om tåg så ska jag snart sluta med dem dumheterna!! Jag var nämligen på min första körlektion idag :D:D
Jag var megaduktig.. Klarade av att köra både upp och ned för backen, haha.

TUSEN TACK TILL LEAF som betalat 12 körlektioner åt mig :)



Idag har jag också installerat Skype så att jag kan jag prata med Linn i New York :D Hoppas vi hörs snart gumman!

Nu ska jag göra mig iordning för sängen o sen kolla på Ballar av stål :)

Ciao!

Påsk osv

Påskhelgen har varit mys. Jag har dock bara ätit ett halv ägg. Kanske inte är helt okej men när mamsen dukar upp med så mycket mat så vill man ju inte käka sig mätt på ägg.

Malle (brorsans tjej) & Jag



Långfredagen började jag med att besöka min kära arbetskollega Linda som numera är mammaledig och vi ses alldeles för sällan. Jag fick kika på hennes nya lya och sedan tog vi en promenad.

Jag fixade sedan lite fika o knatade upp till huset där mamma fixade o trixade i trädgården. Snart får dem äntligen flytta in! :) 29/4. När vi hade fikat o snackat lite skit så knatade jag hem för att möta upp Blerra och Hellen. Vi gick till Campino för att köpa sallad (men Blerra skulle ha lasagne såklart så vi fick stå o vänta). När hon väl hade fått sin lasagne (köttfärs i tomatsås..?) så begav vi oss till Sätunaparken där vi mös o åt för att sedan gå till Willys o köpa godis. Det vankades filmmys!
Elin kom vid halv sju och var oförskämt pigg o taggad på partaj. Ändrade planer! Med min o Elins härliga övertalningsförmåga smälte Blerris ganska fort och filmkvällen var dissad.
Runt elva kom vi till KC och det var döööttt.. Vi tog därför en drink och slank sedan hem till mig ett tag för att vänta in lite mer folk.  Vid halv ett tiden hade några fler vågat sig dit men det ekade fortfarande i lokalen. Det gjorde inte oss så mkt, mer plats för oss att dansa på :D o varför ska man klaga på att det är lite folk när man kan ragga på bartendern istället? Vad säger du Blerra?? ;)
Vid halv tre tiden när vi skulle gå hem så träffade vi lite folk utanför som "var lite för fulla för att komma in". Dem var inte för fulla för att komma in till mig så det blev lite efterfest. Den här gången höll jag mig faktiskt vaken tills alla som skulle gå hade gått.

På lördagen åkte Elin o Blerra hem ganska tidigt och jag begav mig till Eurostop för att köra påskägg till syrran. Hon fick bh och trosor i fiin påskgul färg. Jag fick en korv med bröd. Jag bestämde mig sedan för att promenera till mamma i det fina vårvädret. Det var inte såå skönt som jag hade föreställt mig med tanke på gårdagen och påsen med påskliljor till mamma som jag bar på. Men fram kom jag till slut iaf.
Mickis min raring kom raka vägen från kryssningen och var min kavaljer denna afton :)
När vi ätit oss proppis och var alldeles för påverkade för klockslaget på dagen så passade vi på att missa tåget så att snälla Martin fick skjutsade oss hem till mig där Elin också anslöt sig.
2dagars på KC, inte bra! Fast det blev bara 1 ½ dagars.. För vid ett tiden var vi så jäkla trötta så vi gick hem o sov, haha vilka partypinglor!

Det var iofs skönt att man var pigg o fräsch när man vaknade. Dagen spenderades i Sätunaparken med potatissallad, kyckling och loka. Underbart mysigt! Vi tog sedan en långprommis, Elin ville se huset och sedan köpte vi glass och bingolotter i Valsta. Vi hämtade sedan kyckling med cashewnötter på thaien och kvällen var fullbordad. Nä juste, vi hyrde Australia också för vi trodde att bingolotto skulle vara slut klockan tio men neeej det slutade halv tolv så filmen får man kolla på någon annan gång..
Vi vann förövrigt inte ett skit!

Och nu eftersom att klockan är över tolv så kan jag säga: GRATTIS Linn gumman på 21 årsdagen! Hoppas du har det bra i staterna.

Tack snälla jesus för att du dog och återuppstod så att jag får vara ledig imorgon! Puss hej


Lycka till gumman

Idag åkte min kära vänn Linn till USA för att vara au pair. Jag är såå avis! Men "snart" kommer jag också :D
Lycka till hjärtat!

I helgen har jag varit i Skövde o hälsat på Ida, äntligen!  Det tog bara två år typ :( o när jag väl kom dit ville jag inte åka hem!!
Vi hade det iaf massa mys o hann med en kanske inte allt så normal utgång, mys i solen, shopping, matlagning, filmkväll och filmdag.

"Kanske inte allt så normal utgång".. Det kan sammanfattas ganska bra genom att berätta att vi för det första stötte (träffade, inte raggade...) på en tjej med svart sopsäck som hon matchat med ett par gummistövlar... För det andra stötte vi på en typ tomte som satt o rökte pipa.. För det tredje blev vi förföljda av en mörk kvinna som tidigare under kvällen givit oss komplimanger inne på toaletten.. För det fjärde passade vi på att besöka herrtoaletten för att sedan avslutan kvällen med att skrika o sparka lite på en dörr.. O vem sjutton ställde köttbullar o makaroner i mikron???? Nämnde jag att 72 bilder togs under kvällen.. Med gott sällskap har man alltid kul! 

Wohooow! Boende mitt i Visby till v.29 är kirrat. Jag, Ida & Mickis, bättre blire inte!


Ett litet smakprov ;)


Hare gött!

Hurghada, Egypten 21-28/3 2009

Elin, Josefin, Arlanda, DY9707, Hej hej Ylva, Hurghada, Egypten, egyptiska pund, euro, dollar, Stieg Larsson, flummig flygplats, dem tog svenska kronor på toaletten..?, visum, transfer, Al Mashrabiya, all inclusive, brakelibrak i sängen, nytt rum, noll dricks, safety box, armband, chips, choklad, where're u from, tut tut tut, lilla papperspåsen(?), "u look like Shakira", sola, bada, fågelkompis, Hala, Yatzy, Momah, "Best couple", Jag & Elin VS Ryssland, danstävling, magdans, toalettpappersmumie, muggflaskkissleken, RÖV (ryssar överallt), morgon stretching, magdanslektion, vattengympa, puss på ryska tantens kind, pommes på stranden, 249, KOLHYDRATER, omelett, efterrättsbuffé, water please, kortspel, solskyddsfaktor 20, aj aj i Elins panna, kissbuss, snorkling, Mussepigg, fiska, Dolphinehouse, smörja smörja smörja, handdukskonst, Röda havet, nougat, Haribo ägg, bikinilinje, Män som hatar kvinnor, Luftslottet som sprängdes, Nalle Puh frisbee, solglajjer, Solo, Cosmopolitan, Discovery safari, Sinia öknen, 4-hjuling, "spider" (ökenloppa), beduinlägret, rida kamel, idiot med ormar i munnen, snurrmannen, ännu mer magdans, tvåljuice, träkameljakt, lite väl hjälpsamma servitörer, P-O, Dalberg, skumpiskump i jeepen, saturnus, resorb, massagediss, BOOMBA, "Ohlala I love the way you....", Miss hotel, Mrs hotel, flippflopps, aj aj mellan Elins tår, bulltjuvar, alcogel 85, skabbiga pengar, lesbianer (?), machoman & Esmeralda med bill o bull i släptåg, muppchristoffer, hela bussen skrattar, kööö, skakeliskak, jallajalla, bästaste Frasse, Välkommen hem!

Riktigt bra resa!



RSS 2.0