Prison break & popcorn

med mamsen. Massa mys :)

Imorgon blire en tur till Sannis i Sumpan för klippning och slingning. Bra skit!

Vääldigt dålig uppdatering här på bloggen I know.. Men jag tror inte att någon gråter över det..

3 dagar kvar på jobbet sen äre semester i tre veckor :D

Ciao

En väldigt givande konversation mellan lillasyster och mig

10:58pm Fanny
du äääär en bajskoooorv vissste duu deeeeet ? :D


10:59pmJosefin
du är en illaluktande pruuuttt


10:59pmFanny
men det är värre att vara en bajskorv


11:00pmJosefin
jag existerar iaf.. du är bara luft.. ääcklig luft


11:01pm Fanny
MEN DU ÄR EN STOR FET BRUN ÄCKLIG SKITLUKTANDE BAJSKORV

FOLK SPOLAR NER DIG FÖR ATT DU E ÄCKLIG


11:01pm Josefin
hahahhahaha


11:02pm Fanny

hihi sug på dendu

11:02pm Josefin
sorry jag har växt ifrån bajsstadiet.. du vinner


Hon har lärt av mästaren-Jag är stolt


Svamp&Bärsplockning

Idag efter jobbet var Jag, Mamsen och Lasse ute i skogen för att plocka kantareller och blåbär. Jag är ju en liten bondflicka så skogen har jag alltid tyckt om. Dock ändrades min uppfattning lite denna afton...

Med mamsens dåliga tålamod och Lasses dåliga lokalsinne var det bäst för dem att hålla sig inom en radie om 10 meter o plocka blåbär. Själv for jag iväg för att leta kantareller.

Efter förra årets stora skörd av kantareller hade jag stora förväntningar på mig själv.
Redan efter 5 minuter hittade jag mina första svampar, men lyckan blev kortvarig. Plötsligt hade jag en ihopslingrad orm vid mina fötter.... Jag skrek o spurtade som en tok till stigen där jag hoppade tills jag blev svettig. Jag funderade både en och två gånger att ge upp.. Men ni känner ju mig. Jag ger inte upp i första taget.
När jag tagit modet till fånga begav jag mig utanför stigen igen och jag hann bara några steg innan jag såg ännu en svart äcklig orm som slingrade iväg. Denna gången var det ett stort FAAAN som ekade mellan trädtopparna... Vilka äckliga djur det där är!!!
När jag än en gång lugnat ner mig tänkte jag "tredje gången gillt, kommer det ett till såntdär äckel så ger jag upp".
För att skrämma bort ormana gick jag o smattrade med tuggummit (ni som varit med när jag tuggat gummi vet vad jag menar) och stampade lite extra med fötterna. Jo förresten, inga gummistövlar hade jag heller!! Måste köpa dem där snygga med leopardmönster på Lindex. Nåväl, när jag fått kramp i både käkarna och tungan så kom jag på den briljanta idén att sätta på musik på mobilen för att skrämma bort ormarna. Funkade skitbra! Jag såg iaf inga fler ormar.. Men det var ganska svårt att koncentrera sig på att leta efter kantareller o inte ormar..
Efter ungefär 1 ½ timme hade jag hittat lite svampar iaf. Det som var svårast att hitta var vägen tillbaks till bilen...... Jag hann bli lite orolig men allt för dåligt lokalsinne har man ju inte så jag hittade till slut.




Idag fanns det inte ett skit att göra på jobbet.. Jag o Helene fick tiden att gå genom att utmana varandra på www.vetgirig.nu. Synd bara att hon är typ världens smartaste.. Men jag lärde mig nog ett o annat iaf :)
Känns bara så ovärt att vara på jobbet när man inte har någonting att göra. Hade ju hellre haft semester en vecka till o följt med brudarna till Halmstad :(:(

Jag fick iaf äntligen träffa Elin igår som hade med sig en blomma o havssaltchoklad. ♥ Så himla go!

Nu ska jag gå o äta blåbärsmuffins.

So long!

"Inga hämningar-All in" Gotland 09







"Att man ska behöva vara en farsa för er, ni måste ju stänga fönstren så att inte Krister kommer in.. Vilken Krister? Vilken jäkla Krister som helst.."

"Jag ska strypa ut dendär jäveln"

"VÄNTA VÄNTA JAG TAPPAR TROSORNA"




RSS 2.0