Melodifestivalen

Det var skitkul. Vilket gäng vi var..


Match dagen efter var inte riktigt lika kul. Torskade gjorde vi också.....


Idag har jag förberett lite inför resan. Jag har fixat ett försäkringsbevis, köpt vätskeersättning och bikini och letat fram passet :D oh yes, jag är redo.









Rooooooosa

Jag hade lyckan att få äta lunch med Mickis idag också innan hon återvände till Västerås :) Mys

Nattnatti


Lite här o där

Hej alla glada & buttra.
Det har inte blivit mkt bloggande de senaste dagarna, I know. Men vem bryr sig...?! Precis..

Jaaa jag kan iaf meddela att jag o Elin bokade resa till Egypten igår. Helt underbart!
Tips.. Kika in på solfaktor.se om ni vill hitta en schysst resa.
Destinationen är Hurghada, 1 vecka, all inclusive. Vi drar nästa lördag, YES!
Vad som kan ses som en gnutta negativt med denna resa är att vi missar sista seriematchen.. Som också råkar vara derby mot Skånela.. Vissa skånelaiter klagar väl inte så mkt iofs (snarare tvärtom)...... Men det är lite tråkigt att missa just den matchen plus avslutningsfesten med laget efteråt. Men men en ny säsong kommer (med förhoppningsvis lite tillökning.. hihi)
Vi kommer hem 28/3 21:20 och då kommer bästaste Frasse o hämtar oss på Arlanda o kör oss direkt till Maddo och Beckas 20års firande ;D Dagen efter det när man förmodligen är lagom sliten och bakis så kommer Dennis hem, äntligen :)

Ikväll har jag varit hos mina kära släktingar för att fira Jonah som fyller 3 år idag (nu när klockan slagit över tolv).
Han är bara för go den där ungen!!


Det bjöds på tacos och hembakat, muuuuums!

Efter det tog jag en sväng förbi Frida där brudarna satt o hinkade vin. Ibland kan det vara himla roligt att bara sitta o lyssna på "fylleskallar" när man själv är spik, även fast man kände sig lite borta pga trötthet (det vanliga fredags syndromet...) Nu för ett litet tag sedan skulle dem bege sig till KC (ca en timme före stängning..) så jag drog mig hemåt. Snart kommer nog Mickis o knackar på o vill krypa ner i min säng. Mys!

Ida raring, hoppas flygningen (helt ensam) gick bra och att du kommit fram ordentligt!

Nattinatti

Teater osv

Alla brudarna samlades på 16:19 tåget och loket pekade åt huvudstaden, Stockholm.
Vi började med att äta en välsmaklig middag på Restaurang El Amir som är mysig restaurang med trevlig personal på Gamla Brogatan. Jag kan verkligen rekommendera "Pasta Salmone" (Penne Rigate med vitvins brässerad lax , champinjoner, vitlök och hummersås). Mums! Deras caffe latte var däremot ganska klen.
Vi begav oss sedan till en närliggande godisbutik för att bunkra upp inför teatern.
Hela pjäsen utspelade sig i en frisersalong och det var 6 st skådespelare. Suzanne Reuter var grym.
Efter lite drygt en timme var det paus och några av oss passade på att sträcka på benen o vissa ville förstöra lungorna lite genom att gå ut o röka. Filmen fortsatte sen till 22 tiden. Det blev både skratt och en och en annan tår. Vi är alla tjejer lika blödiga i denna släkt.
Det är alltid lika trevligt när vi får storbesök från Norrköping men denna kväll var extra mys. Dessvärre avslutade kvällen lite väl dramatiskt. Vi hade precis lämnat Helenelund då min moster plötsligt mumlar "jag måste av, jag måste prata med någon.." Stämningen blev plötslig väldigt allvarlig och mamma avslutade sitt eviga babblande o frågade min moster vem hon ville prata med. Min moster har diabetes och alla trodde att det berodde på blodsockret men bara nån minut tidigare hade hon kollat sitt socker och det var stabilt. Min moster sa igen att hon måste gå av och hon hade nu börjat skaka.. Mamma ringde 112 och vi gick av vid Sollentuna. Heli som pluggar till undersköterska tog pulsen och den låg på 120. Vilket är för högt för att vara vilopuls. Min moster fick prata med en sjuksköterska och hon började lugna sig lite men hon var likblek i ansiktet. På tåget hade hon känt av 2-3 hugg i ryggen och hjärtat hade bultat otroligt hårt och fort. Efter ca 1 timme kom ambulanspersonal och ställde lite frågor men min moster hade börjat känna sig bättre och pulsen låg nu på 65. Hon valde att inte följa med i ambulansen. Vi fick sedan skjuts hem av snälla Billy och Stefan som kom och hämtade oss mitt i natten. Det var otäckt och så fort jag märkte att någonting var fel på tåget så kom hela Förstahjälpen programmet upp i huvudet.. Som tur var behövdes det inte användas.



Idag har jag spelat match mot Hedemora. Vi gjorde återigen en bra match. Slutresultatet skrevs till 27-12 (vinst såklart).
Direkt efter matchen var jag på lägenhetsvisning på Västra Bangatan. Helt okej lägenhet. Kommer nog buda.

Nu måste jag sova. En helt ny underbar vecka har vi att vänta imorgon.
Gott natt. 

Äntligen fredag

Jaha.. Idag har man ju mått som man förtjänat..
Nästa gång kör vi afterwork på en fredag!!
Men det var iaf riktigt trevligt  :)        
     
      Även fast dagen varit rätt hård med tanke på trötthet och bakishet så innehöll den även två roliga inslag.
Det ena var att Linda kom med Isabella o hälsade på på jobbet. Isabella är den goaste bebisen jag sett på mycket länge! 3 månader är hon



Det andra var att jag vann en biljett till finalen i Melodifestivalen nästa helg i Globen. Kan kanske bli lite kul.





"I detta specialsydda paket ingår middag, dryck & mingel med kändiskänsla tillsammans med oss på

Kales Airline Services, för att sedan se finalen "live" på plats i Globen. Vi utlovar en höjdarkväll!"


Jaha, resten av denna efterlängtade fredag ska jag bara fokusera på att återhämta mig så jag är pigg imorgon. För då kommer nämligen mormor o moster från Norrköping o alla brudarna i släkten ska samlas och äta middag och sedan gå på teater ("Blommor av stål"). Riktigt mys!

Ta det lugnt där ute!
Pussinuss


Frågetecken

Det finns dagar då man inte känner sig som världen starkaste människa. Det är dessa dagar en hel del frågor kommer upp i huvudet..

Tänker du på mig ibland?
Saknar du mig ibland?
Undrar du ibland hur jag mår?
Undrar du ibland vad jag gör?
Bryr du dig hur jag mår?
Bryr du dig vad jag gör?
Kommer du ihåg att jag en gång var pappas lilla flicka?


Jag är inget stort Håkan Hellström fan men just nu är "För en lång lång tid" min favvolåt



























Imorgon är det afterwork med jobbet. Ohno fredagen kommer inte bli rolig!

Vi hörs!
PoK

Vänner & skor <3

Lördagskvällen blev riktigt lyckad. Nästan alla "handbollsbrudar" var samlade och vi lekte som om vi var småbarn höga på socker.. Tack brudar!




När jag var på väg hem från jobbet igår började det rycka i shoppingnerven så jag var tvungen att hoppa av vid Väsby centrum för att kika runt lite.
Det var faktiskt lääänge sen jag köpte skor så jag investerade i två par.




Jag köpte lite underkläder också men dem tänker jag inte visa

Nu måste jag fortsätta kolla på Desperate housewives som äntligen hade säsongspremiär idag :D

Ciao

RSS 2.0