Bloggtorka?





Totally


Packade som sillar

är vi nu på väg hem. Elins madrass och pump fick vi lämna kvar hos Linn för det fick inte plats. Då kanske ni förstår hur full Herman är, haha. Men efter besöket på Gekås o 16 000 kr fattigare är det inte så konstigt.

Nu har vi precis käkat donken o passerar snart Norrköping så det är inte sådär jättelångt kvar. Men bilresan har faktiskt inte varit ett dugg jobbig. Med bra musik o världens bästa sällskap går det ju hur bra som helst.
Det var dock tråkigt att lämna Götet (och dialekten!) efter en sådan trevlig helg... Vi får se till o åka snart igen!!


Jag säger bara...


Having a good time


Bloggar från Herman

Partyplattorna är brända, väskorna är packade och bältena är fastspända.

Vi stannade till i Kolmården för att lämna en blomkvist till min bästaste morfar som fyller 75 år imorgon. Både han o mormor blev väldigt överraskade och glada att vi kom förbi. Innan vi drog vidare fick vi bullar, kakor och kaffe.


Nu är det full gas till Linn och Göteborg som gäller. Vi måste hinna fram till åtta när Idol börjar. Och då står också middagen serverad på bordet. Helt perfekt :D

Imorgon blir det uppstigning i ottan. Det tar ungefär en timme till Ullared och Gekås öppnar 07:00. Vår plan är att vara där vid öppning och kriga oss in bland alla tanter, hahahaha.



Efter Gekås åker vi hem till Linn och Dennis igen och då är vi nog i stort behov av en powernap för sen blire förfekke då även några av Dennis kompisar kommer förbi. Sen ska vi göra Göteborg!!!


Herman är förresten Beckas TurboSaab.


Lycka till alla junisar på SM!!!


So loooooong

 


Ledig

Igår kväll fick jag svar på varför den lille hade varit så trasslig de senaste dagarna.. Han var ju sjuk stackarn.. Det kan inte vara lätt att må dåligt o inte kunna berätta det.. Han spydde när han skulle sova så idag fick han vara hemma från skolan..
Inget ont som inte har något gott med sig.. Jag fick ju då vara ledig idag :) Så jag har städat, lekt med Jenny, varit på Systemet och packat lite grann. Imorgon drar ju Jag, Becka & Elin till Linn i Göteborg :D Wohooow vad kul det ska bli. O skönt att komma bort lite!

Nu ska jag träffa Jenny (http://cashorcredit.blogg.se) igen. Hon (eller aa.. snarare hennes pappa) ska bjuda på middag o sen ska vi kolla Idol. Sen tar jag nog en sväng förbi solariumet på vägen hem :)



Hare gött så länge

Precis som igår

har denna arbetsdag varit minst sagt ansträngande.. Ett tag funderade jag på att ge upp.. Men självklart gjorde jag inte det.
Spännande utmaning.. Jotack!  Men när han är klar med sitt testande o när han har förstått att det är jag som bestämmer så kommer det nog gå bra. Han är ju trots allt en glad, härlig pojke.

Och jag fick ju faktiskt skratta två gånger idag..

På morgonsamlingen ekade ett pruttljud i klassrummet..
En av pojkarna var snabb på att reagera..
- "Det däär känner jag igen. Det var den där bruttan som pruttade nu igen... Åååhh"


På teckenspråkslektionen höll fröken upp en docka med klänning och frågade en av pojkarna om hans mamma hade en klänning. Hon fick ett snabbt och högljutt svar..
- "Din mamma, din mamma"


Så nära men ändå så långt bort..

Ingenting skulle göra mig gladare än om du lyfte luren o slog mig en signal 



Seriepremiären

Gick åt pipsvängen.. Trots mina o Beckas förberedelser med nio timmars perfekt sömn, en stadig frukost, långpromenad och en helt fantastisk laxpasta så torskade vi första seriematchen.
Det som stör mig mest är att jag inte riktigt kan komma på vad vi skulle gjort annorlunda.. Jag tror att det var flera små misstag som gjorde att Strands vann med uddamålet.

Referat från vår hemsida:

Premiärförlust för damerna


Rosersbergs damer förlorade lite oväntat seriepremiären hemma mot nykomlingarna Strands IF från Hudiksvall.

Strand lyckades rycka ifrån rätt tidigt i matchen mycket beroende på en del slarv i passningsspelet från hemmalagets sida. Bägge lagen spelade skapligt försvarsspel och halvtidsresultatet var 16-14 till gästerna.

I den andra halvleken spelade Viktoria i Rosers mål riktigt bra och gjorde många kvalificerade räddningar. Spelet blev bättre och vid 17-17 gick Rosers ifrån till 19-17 via två linjemål av Mimmi fint framspelad av Emma. Rosers fick även chansen till en tremålsledning när man fick en straff efter täckning innanför linjen men den chansen missades och Strand bjöds in i matchen igen. Lagen följdes åt  och det blev riktigt spännande på slutet där bortalaget till slut stod som segrare med 30-29.

Målskyttar i Hemmalaget: Heidi, 8, Fia 7, Emma 5 (3), Malin P 3, Mathilda 2, Rebecka 2, Desirée och Malin H ett vardera.

Strands bästa målskyttar var Maja Allgulander 13(2) och Anna Jacobsson 7(2)

13 mål... Pinsamt



Fias favvo denna match: Heidi



Tur att det kommer flera matcher vi kan vinna istället!



Elin

Vi som känner Elin förstår oftast vad hon menar men för er andra kommer här ett litet lexikon

Nota=Inköpslista
Ballsam=Balsam
Mjoulk=Mjölk
Apparaten=Fjärrkontrollen
Matan=Matsal
Plugg=Potatis
Bröölopp=Bröllop
Gåggel=Google
Ismadall=Imsdal (mineralvatten)
Mulla=Mula (med snö)




Glad, rar, spontan, lojal, omtänksam=Elin Marie-Louise Johansson

Tack för att du finns! Puss & kram ♥


Badhus 09

Sommaren är slut och likaså beach 09. Det var med ett leende på läpparna som jag tröck bikinin längst in i garderoben för ett par veckor sedan. MEN nu har man blivit personlig assistent och pojken har bad varje torsdag..... Great! Det är bara att rota fram bikinin igen.



Grattis Adde till nya jobbet :D

Första dagen...

var ganska chockerande. När man inte är särskilt van att vara nära eller ens se handikappade människor kan det lätt bli lite för mycket när man träffar en hel grupp med utvecklingsstörda barn. På samlingen imorse var min första tanke att jag tyckte så synd om ungarna. Det var nära att jag fick en tår i ögat faktiskt. Men man vande sig ganska snabbt. Så glada o härliga människor. Men detta kommer bli en utmaning som sagt. En spännande utmaning. O teckenspråk kommer jag lära mig lite smått också :D idag har jag lärt mig sol, groda, skola, hungrig & fel. Vad jag kommer ihåg just nu iaf.


Galapremiären igår var häftig. Hela Hötorget var proppat av förväntansfulla människor. Man såg inte sådär överdrivet många kändisar.. Hade man letat hade man säkert hittat en hel drös, men jag var där för att kolla på bio :) När man kom till sin stol låg där DVDn "Män som hatar kvinnor", en bok av Thomas Bodström och en påse popcorn. Utanför salongen fick man plocka på sig Cola eller bubbelvatten och renklämmor.
Filmen var bra. Men självklart tycker man att boken är mycket bättre. Synd att en hel del grejer saknades o en sak som var ganska irriterande var att dem inte uttalade Zala på samma sätt som jag gjorde när jag läste. Men men, även fast filmen innehöll en kanske lite för lång lesbisk sexscen & Zala såg lite plastig ut så är jag nöjd och den kändes inte alls svensk (vilket är positivt). Micke var grym! Okej.. Naomi var också ganska grym.
Tack Adde!



RIP PATRICK SWAYZE

♥Dirty dancing♥

Assistent Josefin

Susanne har gjort det igen! Hon har fixat mig ett jobb!!! :D Helt otroligt.
Allt är klappat och klart, jag börjar min anställning imorgon 07:45 (så det blir en lugn galakväll)
Jag kommer jobba
mån-ons 07:45-16:15
tors 07:45-16:45
fre 07:45-13:15

O det är fem mins gångavstång till skolan jag kommer vara på. Helt perfekt :D

Nää nu måste jag piffa till håret innan jag ska dra iväg på galapremiären.
Heja Stieg Larsson!!

(synd att jag tröck i mig massa vitlökssås till lunchen så jag luktar päckel i munnen.... men men)


So looong

Cap Fia

Matchen mot Bollstanäs var allt utom bra men vann gjorde vi med 7 bollar. Vi kom ner i deras tempo o hade nog redan ställt in skorna på att vinna överlägset.. Men kanske borde jag lagt ner mer energi före matchen på att tagga igång brudarna.. För jag blev ju faktiskt utsedd till lagkapten idag :) Tack brudar för förtroendet! Jag ska göra mitt bästa ;)

Jag fick för en liten stund sen ett samtal från en gammal arbetskollega (som också är mammas kompis sedan tidigare). Hon frågade om jag var intresserad av att vara assistent för hennes kompis handikappade son ett litet tag.
Jag tyckte att det lät som en intressant utmaning så nu ska jag träffa mamman och Philip (12 år) imorgon. Spännande :D

Imorgon ska jag även på galapremiären för "Flickan som lekte med elden" :D:D Wiiie

Nu ska jag krya ner hos mamma o kolla på Ensam mamma söker.

Baj baj


Helt godkänt

Vi torskade derbyt idag mot Skånela men vi hade inte förväntat oss så mkt mer och jag tycker att vi gjorde en bra insats. För att vara första matchen för säsongen och med en inlånad målvakt från div.3 tycker jag att vi var riktigt duktiga som bara torskade med sex-sju (?) bollar. Bra jobbat brudar! Nu taggar vi om inför matchen mot Bollstanäs imorgon. Vill du komma o kika ska du befinna dig i Vikingahallen 10.30.

Nu ska jag inviga mitt badkar :D

Ciao

igår, idag och imorgon

Igår var en väldigt trevlig dag. Efter dagiset åkte jag in till Akkurat där jag mötte upp Adde, Linda, Camilla & Simon. Efter Nacho con carne, öl, rosé, Irish coffee och en himla massa skitsnack drog vi oss vidare för att dansa.. Vi mellanlandade på en liten pub (med mjölkakossatvål..?) o gick sedan in på 54 för att det låg så sjukt bra till just då. Camilla (den lycklige saten som fick stanna kvar på Panalpina) tog tåget hem o vi andra (olyckliga arbetslösa) fortsatte med skitsnacket ett tag till tills Simon ville ha fyllemos o lilla jag var tvungen att tänka på refrängen.
Vi måste styra upp något snart igen mina kära vänner!

Det där med refrängen var just för att jag skulle jobba på dagiset idag igen. Men tro inte att jag kom dit bakis o stank sprit.. nej nej nej nej nej! Det var värt att ta det lugnt med drickan.. Ungarna är så goa.
Efter jobbet mötte jag upp Carro vid Campino där vi hämtade upp mat. Vi åkte sedan hem till henne o Theo där vi åt, kollade idol, svullade godis o kollade film (eller aa jag sov mest, som vanligt, haha). Theo (världens bästa) körde sedan hem mig även fast jag protesterade o sa att jag kunde gå den korta biten. Tack!

Imorgon är det derby som gäller. Vi möter Skånela i en träningsmatch kl. 14:00 i Kolstahallen.
På söndag är det nästan derby igen då vi möter Bollstanäs från Upplandsväsby. Efter matchen har vi även en träning så det blir handboll för hela slanten denna helg. Skojsigt skojsigt. Synd bara att det krockade med Mattes vistelse i Stockholm....


Näää nu känns det som att mina tänder håller på att fräta bort av allt godis jag tryckt i mig ikväll. Jag måste borsta tänderna o sedan hoppa i säng. God naatt!

Nämnde jag förresten att chefen ringde o berättade om en ledig tjänst på Panalpina... Jag tror inte att jag är intresserad.

Andreas Carlsson kom o taaaa mig!

Idag började idol igen o man kan ju inte göra annat än att digga juryn. O Andreas Carlsson diggar jag lite extra... Det konstiga är bara att han är ju egentligen inte snygg men ändå har han nåt som gör att han är så fruktansvärt het. Ojojoj.. Eller om man kanske bara är desperat eller nåt, haha.





Idag 06:47 ringde dem från dagiset o ville att jag skulle komma in o jobba på Räven. Självklart åkte jag in!
Idag var det 2½-5 åringar som skulle tämjas. När man blivit "van" vid småttingarna tyckte man att dessa barn var så himla duktiga. Men på samma gång är det ganska ansträngande att komma ny bland småbarn. Alla vill visa vad dem kan, alla vill sitta bredvid, alla vill hålla handen o alla skriken ens namn (eller fröken) heela tiden.
Haha dem små liven :D
Imorgon ska jag vara på fjärilen igen med småttingarna :)


Till något helt annat..
Ååh vad jag är glad och nöjd med mig själv att jag inte var en tragisk unge som stod utanför pressbyrån o försökte få folk att köpa cigg till mig. Jag mår så dåligt varje gång jag ser dessa vilsna tonåringar som springer runt o gör vad sjutton som helst för att få en cancerpinne. En kille/pojke stod idag vid pressbyrån i Väsby o försökte få folk att köpa ut till honom men han lyckades inte.. Han tog då tåget till Märsta o försökte där istället......
Bara blicken man får när dem tänker "åh där kommer en ung tjej, hon vill säkert köpa ut till mig" o blicken man får när man svarar "aldrig i livet" eller "glöm det".... Vissa gånger vill man ta den lilla gossen eller tösen i örat o säga att dem inte bör röka.. Men vad fan skulle det göra för nytta?



I natt sov jag hos mamsen o Lasse (o Fanny). Jag tog det lilla gästrummet med min gamla säng som jag hade när jag var 15-16 år (det andra rummet spökar det ju i....). Jag sov som en prinsessa i tolv timmar. Helt underbart!






Jag, Mamma, Syrran, Lasse, Brorsan & Brorsans tjej


...

Det var ju kul att Sverige vann iaf.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Besökte discosolariumet igen.. Och det var inte bara jag där kan jag säga. Träffade Jenny Lundin, brun o fin :) Hannah Graaf var även där. Hon var ganska het hon också. Alla solarium var upptagna men det var bara några sekunder kvar på ena som tur var.  Nu är man fräknig o fin o reda för raijtantaijtan. Det blir först cocktailparty hos Bruske i Sumpan o sen bär det av till huvudtaden.

nu kommer Elin baaaj 

Discosolarium

Kom precis hem från Brunos. Värsta discot vare i solariumet.. Var helt seriöst svårt att ligga still. O nya rör måste det varit också. Man tycker att det alltid står att det är nya rör men i Naxos måste det verkligen ha varit nya. Det stekte som bara sjutton. Oh yeah cancer o rynkor välkomna!

Nu när jag har varit på förfekke på Brunos är det ju tur att jag får gå ut o dansa på lördag :D då blire all in för sen äre handboll som gäller ett antal helger framöver... (förutom helgen i Gbg/Ullared förstås).

Jag är stel i fejjan.. Måste gå o smörja in mig. Ciao


Fixar & donar

Äntligen börjar jag trivas i min lilla lya :)
Igår var jag o köpte lite blommor och en korgkruka till min stora blomma. Mycket tjusigt. Jag satte även upp hyllan över sängen. Idag har jag fått ordning i klädkammaren, har satt upp skohyllorna osv :D
Det gick dock lite sämre med spegelväggen..... Jag behöver nog lite hjälp där.. Väldigt klurigt!


Varför känner man sig alltid så skyldig när man ser en polis eller en polisbil eller bara polisens logga? Jag blev iaf väldigt orolig när jag kom innanför dörren idag o såg ett brev från polisen på golvet.... "Vad sjutton har jag nu gjort??" tänkte jag. Men sen kom jag på att jag hade skickat efter mitt polisregister.. *Pjjuuuh* Måste ge det till dagiset för att bevisa att jag inte är en våldtäktskvinna eller nåt.
Men i pappret jag fick stod det: Om du inte förekommer i belastningsregistret medföljer inget registerutdrag.
Öh jaha.. Hur ska jag bevisa att det inte medföljde ett register då? Det står bara Sidan 1 o ingenting om att det är det enda dokumentet som fanns i kuvertet... Aja hoppas det duger för chefen.

Jag hade även fått ett brev från Panalpina. Det var mitt tjänstgöringsbetyg. Man kanske ska slänga ihop ett CV o börja söka lite jobb..


RSS 2.0