"ni ser ut som ett fiskstim"

Igår skulle Sanna firas. Temat var Glitter&Glamour.
"Ni ser ut som ett fiskstim" är väl kanske inte en så smickrande kommentar.. Men när 7 st brudar med glitter och paljett klänningar dansar förbi så kan det nog vara ganska likt ett fiskstim. Ett jäkla vackert stim ;)

 

Lyckad kväll/natt på Garbo. Tack brudar!


Nu harjare!

Efter att ha legat hemma o stirrat hela veckan har jag äntligen kommit på hur jag ska möblera för att få plats med en sån soffa jag vill ha! Yes.
Men ommöbleringen får ske i samma veva som jag målar (och tapetserar) om sen. Jag måste även hitta en lång vit inte allt för djup tvbänk, byta ut sängen mot en lite mindre (140 cm) och hitta en fin divansoffa som passar. Ett nytt vardagsrumsbord behövs också. Skulle egentligen vilja ha ett lite större än det jag har nu men det kommer nog inte få plats. Men men, det blir nog bra iaf. Nu kliar det i mina fingrar. Vill fixa nu nu nu!



Första månaden av 2010

Jag förståår inte hur man har tid & ork att läsa & skriva i bloggar.........
Men okejrå.. Det är ganska skönt att skriva av sig ibland. Så ett inlägg lite hit o dit kanske ploppar upp.

Januari första månaden av det nya året 2010

Skit(skid)resa till Arbrå/Järvsö. Med "skitresa" menar jag inte att det var en dålig resa på något sätt (tvärtom!). Jag skulle dock inte rekommendera uteliggarna i Bollnäs att leta efter värmande tidningar i containrarna vid Coop. Inga fler kommentarer! Hahaha

Jag har fyllt 21 år. Ingen ålder att fira men jag fick iaf bubbel på tolvslaget, två tårtor och trerättersmiddag hos mamsen. Och lite presenter såklart.

Tripp till Göteborg. Alex (Beckas lillasyster) hade hundtävling så vi passade på att ta snålskjuts med henne o papsen Totte. Vi tittade när Alex och Floyd tävlade o sen firade vi Linn som skulle fylla 21. Alltid lika skojsigt att besöka Göteborg.

Spelat två matcher. Täby (vinst) Polisen (torsk). Mer info finns på vår hemsida (www.rosersbergsik.se) om du är intresserad.

Jag har sett Luftslottet som sprängdes och Snabba cash på bio. Båda klart godkända!

Kört dubbellektion på körskolan. Läraren som jag inte vet vad han heter tycker att jag kör bra :) Nu får bannemig all snö o is försvinna så att mamma vågar övningsköra med mig igen.

Jag har skrivit klart mitt personliga brev till hostfamiljerna i staterna. På samma gång som det är (jäkligt)skrämmande är jag sjukt taggad på att komma iväg!!

Utgång i Uppsala. De senaste gångerna jag har varit där har det ju faktiskt varit helt okej..



Jaa det är väl ungefär det jag har hunnit med än så länge.







Vi hörs (förmodligen..)


RSS 2.0