Flyttstädning

är inte det roligaste.... Men tacka vet jag svinto!!
Imorgon ska jag bara dit o hämta dammsugaren osv och sedan är det baj baj Stationsgatan 3C.




Nu har Carro hämtat soffan och jag har plastat upp den nya soffan. Den var ganska hård o inte särskilt snygg men den får iaf plats där jag vill ha den :)
Elin, du bör vara nöjd iaf.. För det är en bäddsoffa :D
Det får duga ett tag.

Nattinatti

RIP Michael Jackson

Så jäkla KING

Flyttrensning=nostalgiiii

Idag har jag faktiskt fällt en och en annan tår när jag har packat upp mina grejer i nya lägenheten. Jag hittade massa gamla kort och böcker där vi skrivit små meddelanden till varandra på lektionerna. Jag hittade också gästboken som Carro gav mig på min 20 årsdag.. Jag vet att jag blev väldigt rörd när jag fick den.. Men då var jag lite på lyset o jag kom inte ihåg allt hon hade skrivit.. Därför var det som att jag läste i den första gången idag.. SÅ HIMLA FINT! O herregud vad massa minnen vi har tillsammans.. "Jag vet att vi kommer sitta som gamla skruttiga tanter och skratta åt alla våra minnen" ♥♥♥
Jag läste också i min "Mina första år"-bok att Carro och hennes mamma Anette (gudmor) var bland dem första som var o hälsade på mig på BB.

Som grädde på moset denna nostalgiiidag så hittade mamma en dvdskiva hemma hos sig som var min.. Den var full med massa gamla bilder (771 st). Tänkte lägg upp lite på fejjan, kolla där vettja :)

Imorgon ska jag ställa upp min nya soffa för då kommer Carro o hämtar min gamla. Jag ska också hämta tvbordet hos mamma o sätta på foten på tvn.. Jag tänker inte förstöra fler väggar med dem där fula hålen man måste göra för att få upp tvn.. Sen måste jag bara inhandla lite gardiner osv o sedan är jag tametusan inflyttad o klar :)
URSH juste.. Flyttstädningen på Stationsgatan har jag kvar också.. Vad hemskt.
Jag måste hinna med o sola o bada lite imorgon också!! Det har gjort lite ont att bara vara inne hela dagen när det varit så fint väder.



Hur kan en sådan underbart söt människa göra sig så ful?? :D Kommer du ihåg hur mkt vi garvade när vi tog dessa bilder?? ♥





Jag är så himlans duktig

Vad ska man ha målare till när man gör det så jäkla bra själv? :D
Färgen var iofs inte som jag ville ha den.. Alldeles för grå men det är inte hela världen. Bården i vardagsrummet får dessvärre sitta kvar ett tag. Har varken tid eller lust att fixa det nu.
Imorgon måste jag packa, packa, packa för på fredag går flyttlasset!!!

Marabou Sommar (mjölkchoklad med frystorkade jordgubbsbitar) är för övrigt sjuuukt gott!!!

Natti

Midsommar 09

Det känns ensamt och tråkigt att vara hemma igen efter en sådan underbar midsommarhelg med så många härliga människor.

Det är svårt att sammanfatta en helg som denna men såhär fåre bli


Torsdag, Lasagne hos familjen Widlund, Becka, Elin, Vicky, Fia, fullpackad Volvo, blomplockning, Bergshamra, Sjöändan, MosterNettan, lillstugan, lyktor, kortspel, hallon/blåbärs paj, Andreas, Gabbe, Bella, trångt o myspys i sängen, frukost på altanen, fixelipix, krullikrull i Vickys hår, midsommarkransar, gummistövlar, sommarklänningar, Sanna, Cronsii, Bruske & resten, silllunch hos MosterMarlen, snapsvisor, rosé, Rörmossevägen, resning av midsommarstången, dans runt midsommarstången, små katterna, små hundarna, tack Cronsii för glassen, grattis Bella 17 år, Jespers tacktal, grillad kyckling med potatissallad, tårta, polisen och den fulla kompisen, GRIS, bugg, 4-kamp, "ge hit den jag filmar för helvete, fylletant", kubb kubb kubb, hårdrock hos grannen, PARAPAPA, korv med bröd, mintu black, Karlssons nakenbad, "Vill du ha inga kallingar på dig sen", dubbeldusch på hela golvet, "väck mig när vi ska hem", "Får jag lägga mitt ben över dig? Nej TACK, om du rör mig då jävlar", HI HI HI HI HI, "Elin, this is for you", Världensa bästa Karlsson, brännboll, fotboll, sova middag, lax & potatis, mys hos familjen Svanberg/Karmaa, mera kubb, 2-2, grabbarna dansar små grodorna, svinkallt, Gustens gitarrsolo, Vinterland, Kim, Emma, baladkoma, nattinatti i kyylan, fika i Norrtälje, städning, Chicago, sparkcykelåkning, hamburgare, vattenkrig, mera kubb, akrobatkonster, Söndag, hemgång :(

Man skulle kunna tro att vi är skitbra på kubb efter den här helgen men jag måste nog säga att det bara gick sämre och sämre, haha.

Tack alla för en superhelg!






Packar

inför midsommarfirandet i Bergshamra.
Kul kul kuul ska vi ha! Hörs på söndag eller nåt.

Baaaj

ps Jag vet vad Becka tänker på ;) ds

Ny "header" & läskig karl på visningen

Nu slipper du stänga av musiken när du kommer in. Sköönt va :) o fiint blev det med kollaget på mina fina vänner som ligger närmast hjärtat. Och färgen representerar att ni är guld värda!
Tack systeryster! Det skulle dock inte skada om du kunde fixa så att namnet man skriver i kommentaren är en annan färg än vit......?

Idag var en karl här på visning. Han var riiktigt läskig!!! Han frågade vart jag skulle flytta och vad jag jobbade med osv.. Ganska normala frågor när man är på en lägenhetsvisning...?! Jag stod o lagade mat samtidigt som han var här o jag märkte att han hade "försvunnit" ett tag (hur man nu kan göra det i en etta...) Jag passade på att kasta iväg ett sms till Ida så hon kunde komma o rädda mig om han skulle anfalla mig. Jag smög mot hallen för att kika vad sjutton han höll på med o såg att han typ stod o stirrade... "Jag funderar på hur jag ska möblera" sa han med sin finska brytning o flinade.
Och jo förresten, han frågade om en sak.. Källaren... Men jag avstyrde så att jag inte behövde visa den.... Herregud jag skulle hellre hoppat från balkongen än att gå ner i källaren med honom.
O vad sjutton gör han när han går?? JO han ger mig sitt visitkort o säger att jag ska höra av mig om jag behöver jobb......
Vad gör en kostymnisse med chefsposition på en visning av en hyreslägenhet på 35 kvm???? HJÄLP. O han vet vart jag bor!! Iaf ett tag till... Jag är rädd..

Höööö.... Han kanske satte upp dolda kameror eller nåt i badrummet när han "försvann".......... Måste gå o leta.
Hej då

Fia's lillasyster är bäst, bara så att alla vet :D

BOOOHYEAH
(syrran, du är skyldig mig godis)

Regn, lera, regn och lera

Rimmar inte särskilt bra med handboll.. Men det är precis så hela helgen har sett ut.

Vi började med att vinna alla tre matcher i lördags och gick därför segrande ur gruppspelet. Imorse spelade vi kvartsfinal mot GT76, tack och lov på konstgräsplanen.. Vi vann även den matchen och gick då till semi mot ett tjeckiskt/ryskt/tyskt (????) lag. Dåå blev det lite tuffare o vi torskade med ett par bollar. Dock ganska skönt att få åka hem o slippa regnet!!
Och att vi ens lyckades ta oss hem var bra jobbat tycker jag. Vi fastnaden inte i leran på parkeringen, vi åkte inte i bussfilen och vi åkte inte förbi slussen tre gånger.. Suveränt!!
O maassa mys har det varit att bo hos familjen Widlund hela helgen :):)

Jag har tyvärr inga bildbevis, kameran hade pajjat av allt regn..

Nu ska syrran äntligen lära mig att ändra min "header" här på bloggen.

Hoppas att Gubbängsfältet återhämtar sig till nästa år! Ciao

Eken cup 13-14/6

Väskan är packad (proppfull). Det är Eken cupGubbängsfältet i helgen o jag ska bo hos Becka :D
Jag har packat ner 3 av dem bästa filmerna i världen. Dagboken, Dirty dancing & Save the last dance. 10 orsaker att hata dig hittade jag inte.. Jag tänkte att jag o Becka skulle tagga inför Eken med en mysig filmkväll imorgon :)

plan 28   kl 10.40  mot Garliava HC
plan 27   kl 13.10  mot BK Salem
plan 2     kl 16.30  mot Huddinge HK

1an och 2an i varje grupp går vidare till slutspel, resten får åka hem.

2 an spelar åttondelsfinal  LÖRDAG  kl 18.10  plan 2
1 an går direkt till kvartsfinal som spelas SÖNDAG kl 10.10  plan 36

semifinal spelas kl 13.40 plan 35
FINAL spelas 17.10 plan 35

Kom o heejja!!

Sätunavägen

Det blev ingen målning idag heller.. Men nu är jag iaf igång :)
Listerna är tejpade och nästan hela bården är nere.. Imorgon ska jag allt börja måla!
Tack Elin o Blerris för hjälpen och sällskapet ♥




middag på golvet hör till (egentligen ska det ju vara uppslizad pizza men vi kände för att vara lite nyttiga så det blev Campinosallad♥)


Neeer med bården

Kom igen nu världen!!

Det har gått för långt, det måste vända nu.

Jag tar tillbaks allt gnäll om övertid.. Det är nu man uppskattar sitt jobb som mest.. När sannolikheten är ganska stor att man får gå..

FAN :(

Ingenting är klart än.. Men det känns som att det är lika bra att förbereda sig..

Kämpa som fan o ta körkortet o sen dra till staterna..... o när jag kommer hem..? Ingen aning. En sak i taget.

Väldigt passande att man köpte lägenhet förra veckan... Och att man inte varit med i a-kassan tillräckligt länge för att få ersättning.. Perfekt!!
Men men.. Det kunde varit värre. Jag har iaf inga ungar att försörja osv..

Peace

Fotbollsfruar

Thaimassagen i fredags var grym. Hand och fotmassagen är alltid bäst. Helt underbart att man dessutom har två av vardera :D Huvudmassagen gjorde dock asont och ibland kändes det mer som att man var på tvångs stretching.. Men det är ju lite så med thaimassage. Tack Jenny & Johan! Vi får se till o ta bion o thaimaten snart också!!




Trogna, lojala & helt jäkla nedkylda fotbollsfruar var vi igår. Och grabbarna skötte sig alldeles förträffligt.
Dem vann o vann medans det blev kallare o kallare och till slut bjöd dem på en rysare i finalen då dem vann efter straffar. Bra jobbat!




 GO SLACKERS!!! (
http://slackersfc.blogg.se/)

Vi överlevde nätt o jämnt bilresan från Gärdet till Sumpan. De livsfarliga ångorna från 4 svettiga karlar är inte att leka med!!

Vi hämtade thaimat o kikade på mer fotboll. (Sverige-Danmark) Tyvärr bjöds det inte på mer finlir.. Skitmatch.
Efter det strömmade "Sensuella Isabella" ur högtalarna och ännu en lyckad kväll i Sumpan var på ingång.. Och ännu bättre blev det när Ida kom :D 






Midsommar nästa!!!



Idag har jag varit på Ikea igen.. Man var ju inte på bästa shoppinghumöret kan jag säga.. O skohyllorna som jag skulle ha var slut.... Suck! Men mamsen ska till Ikea i Barkarby imorgon så hon får fixa det då.. Jag köpte iaf färg o tänkte börja måla lite innan middagen hos mamma. Men det gick ju sådäär.... Fick inte upp målarfärgsburken.. Det var lite svårt att måla då.. Alla naglar gick sönder o tålamodet sprack.. Men sen kom Johan ridandes på en vit häst (svart cykel) o hjälpte mig :D dessvärre ringde mamma i typ samma sekund o sa att maten snart var klar.. Great! Jag hann inte ens stoppa ner penseln i färgen.. Men men jag får göra ett nytt försök på onsdag o då får jag hjälp av Elin också :D

"Släck alla ljus, tänd på min kropp...." Inte orginalet dock men detta får duga.



Jobb som vanligt imorgon.. blä!

Nattinatti

Still going strong

Japp japp.. Tionde dagen jag kämpat upp o ner för spiraltrappan (8 våningar) på jobbet. BRA jobbat tycker jag!
Dock var jag rejält  snurrig när jag kutade ner för trappan idag.. Höll på att svimma när jag kom ner.. Men Elin & Becka satt ju i bilen o väntade så det var lite brådis. Idag vägrade jag att jobba över!!! Fast det blev iofs 14 min övertid iaf...

Nåvääl, efter ännu en ansträngande dag på jobbet o snurrig i bollen så sken jag upp som en sol när Becks gav sitt största leende och drog på Alain Clark på högsta volym i bilen. Du vet allt hur du får mig på bästa humör :D

Vi tog först en sväng in på Rusta, sen Jysk för att sedan avsluta med Ikea där vi också käkade.
Jag köpte en lampskärm med gröna inslag, mörkgrön skål, gröna ljus o lite annat smått o gott. Som du kanske hör har jag bestämt mig för att ha mörkgrönt/oliv i "vardagsrummet". Det är inte någon färg jag fastnat för tidigare men nu känns det som en riktigt mysig färg som kan passa :)
Elin köpte en stoor blomma med kruka till och 4 nya filtar blev det till familjen Svanberg/Karmaa.

Även fast det spöregnade o var gråare än Leif Pagrotskys skägg ute när vi for hem så gick det ett rus genom hela kroppen när vi spelade Gyllende tider på högsta volym.. GE OSS SOMMAR O SOL!!!

Jag måste ba få dela med mig av "När vi två blir en"




Ida min älskade älskade vän, du slutar aldrig förvåna :D
DU ÄR BÄST!!!!!


Imorgon är jag ledig för att fira lite studenter, guuuud så skönt! Jag ska passa på att ta en thaimassage också, sweeet!
Jag hoppas verkligen för studenternas skull att det blir fint väder!!

Vi hörs!

Nybakade frallor, ägg, yoghurt, juice, fruktspett & jordgubbar doppade i choklad..

Det låter kanske som en frukost i himmelriket... Men icke! Denna frulle serverades på min underbara arbetsplats imorse.
"Förstaonsdagenimånaden-frukosten" har blivit en riktig prestigetävling. Det är olika grupper varje månad som anordnar frukosten och man vill ju aldrig vara sämre så frullarna blir bara mer o mer avancerade.
Men man får väl njuta så länge det varar, i dessa tider vet man ju aldrig vad som händer. Nästa gång kanske vi får återanvända tepåsar och knapra knäckebröd.
Det är iaf väldigt mysigt och en underbar start på dagen.

Tyvärr fortfatte dagen inte lika bra, blää vad mkt det har varit att göra idag... Jag kom iaf iväg till minigolfen sen i Sigtuna och även fast jag är så satans dålig på minigolf så var det trevligt att träffa folk o äta hamburgare osv :)
Det var dock inte lika kul att sitta o vänta på bussen en halvtimme i kylan, brrrrr.. Men nu har jag äntligen börjat tina upp.

Imorgon är fyspasset inställt, wihooow IKEA here we come!! Jag o Becka ska se till o köpa nya filtar till Andreas mams o paps eftersom att vi råkade förstöra dem lite när vi satt runt brasan på valborg. O det är ju inte helt fel att knata runt lite på Ikea när man precis köpt lägenhet :)

Imorgon är det min tionde dag som jag kämpar upp och ner för de åtta trapporna på jobbet. Jag kommer inte ihåg sist jag INTE hade träningsvärk, haha.

Sleep tight!

.

Så sjukt men så sant
 





Visade upp lägenheten för mamma idag. Hon var impad :) mest för att hon inte fick klaustrofobi, haha.
Det kan nog bli ganska mysigt där.

Hihihi

Jag har för övrigt blivit ganska grym på att köra bil ;D

Imorgon blire jobba jobba jobba o sen minigolf, hoppas inte det regnar!!

Simma lugnt!

En bild säger mer än 1000 ord

Och jag orkar inte skriva :P














Heelt tokig kväll men kul hade vi :D



~~~


"Vilken tur att vi har Becka som får upp tempot på träningarna.. Och Fia som är bra på att ta riktiga skitpassningar"
Citat från coachen, haha.

Imorgon får jag nycklarna till lägenheten :D

Go naatt ♥

RSS 2.0