Nybakade frallor, ägg, yoghurt, juice, fruktspett & jordgubbar doppade i choklad..

Det låter kanske som en frukost i himmelriket... Men icke! Denna frulle serverades på min underbara arbetsplats imorse.
"Förstaonsdagenimånaden-frukosten" har blivit en riktig prestigetävling. Det är olika grupper varje månad som anordnar frukosten och man vill ju aldrig vara sämre så frullarna blir bara mer o mer avancerade.
Men man får väl njuta så länge det varar, i dessa tider vet man ju aldrig vad som händer. Nästa gång kanske vi får återanvända tepåsar och knapra knäckebröd.
Det är iaf väldigt mysigt och en underbar start på dagen.

Tyvärr fortfatte dagen inte lika bra, blää vad mkt det har varit att göra idag... Jag kom iaf iväg till minigolfen sen i Sigtuna och även fast jag är så satans dålig på minigolf så var det trevligt att träffa folk o äta hamburgare osv :)
Det var dock inte lika kul att sitta o vänta på bussen en halvtimme i kylan, brrrrr.. Men nu har jag äntligen börjat tina upp.

Imorgon är fyspasset inställt, wihooow IKEA here we come!! Jag o Becka ska se till o köpa nya filtar till Andreas mams o paps eftersom att vi råkade förstöra dem lite när vi satt runt brasan på valborg. O det är ju inte helt fel att knata runt lite på Ikea när man precis köpt lägenhet :)

Imorgon är det min tionde dag som jag kämpar upp och ner för de åtta trapporna på jobbet. Jag kommer inte ihåg sist jag INTE hade träningsvärk, haha.

Sleep tight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0