1 pinne, 10 baljor och en paradisask

Hela veckan har bestått av ovisshet.. Skulle vi få ihop ett lag till helgens match eller skulle vi vara tvungna att lämna w.o. (walk over)? Med många bortfall pga sportlov, skador och jobb osv så såg det mörkt ut.. Men vi är Rosers, vi ville inte vika ned oss och bestämde oss därför för att genomgå matchen trots att vi var kort om spelare. När vi samlades vid bussen för att bege oss till Bollnäs upptäckte vi att vi var äännu färre än väntat. Vart var Eve? Vår lilla "Trötter".. Gissningen var att hon hade försovit sig och visst hade vi rätt om att hon sov när vi ringde men hon hade inga planer på att åka till Bollnäs o spela match.. Hennes dator hade kraschat och hon hade därför inte läst kallelsen till matchen där det framgick att hon skulle spela.... Vi hade inte råd att förlora ännu en spelare så det var bara att åka o hämta lilla Eve o sen var vi äntligen påväg till Bollnäs.
Det var en skön känsla innan matchen, ingen press överhuvudtaget hade vi. Vi var kort om folk och vi mötte serieledarna på deras hemmaplan där de är obesegrade sen 1 ½ år tillbaks.
Även fast Arbrå var det starkare laget i inledningen av matchen så lät vi dem aldrig dra ifrån. Tvärtom ledde vi med 14-18 i halvlek. Vi spelade som gudar! Vi hade åkt till Bollnäs och inte en själ trodde att vi hade en chans. Mitt mål var att förlora med mindre än 10 bollar för att känna att inte w.o. hade varit det bättre alternativet. MEN VI LEDDE I HALVLEK. Nu gällde det bara att hålla i och fortsätta spela som vi gjort.
Arbrå gjorde vissa ändringar i försvaret och det syntes på oss att vi var trötta mellan varven. Men vi tänkte inte släppa matchen.. Ungefär i mitten på andra halvleken ramlar en Arbråspelare lite väl lätt o Elin åker på rött kort, NEJ!
Vi lyckas ändå hålla i matchen och med 41 sekunder kvar och Arbrå tar time-out leder vi med 26-25.
Med en spelare bortpunktad av Blerra försöker Arbrå kvittera men lyckas inte.. Vi går mot anfall med ett mål upp och Arbrå går förstås upp på man-man.. olyckligtvis lyckas dem sno bollen och med 4 sekunder kvar kommer kvitteringen.. 26-26.

Jag sitter nu i bussen påväg hem och vi kan inte vara annat än nöjda..
Elin fick en burk med pepparkakor för att hon ska bli snäll (pga av det röda kortet) lite rolig grej Arbrå har faktiskt..
Själv blev jag utnämnd till matchen lirare och fick en paradisask, schysst!

Nu ska jag försöka sova lite så jag pallar med kvällen, Maddo som fyller 20 år imorgon ska firas!