Fortfarande förkyld

Två dagar i sängen
Tom i hjärnan
Jag älskar mamma









Storböl

till Ensam mamma söker! En timme kvar till intervjuerna om hur det gick sen.. Spännande!

Bjuder på en låt så länge.




Ny vecka

ny fokylning. Blaa! Ont i halsen, lite hes och lite snorig. Det blir till att glo pa Ensam mamma soker och filmer hela dagen. Ganska mys!

Lordagens utgang var skoooj!


Hos Megan


Den svettiga mannen var inte med oss! Haha



Helg

Har jobbat idag som vanligt. 7.30-4.30. Ibland kanns det konstigt att kalla det jobb. Att leka o se till att grabbarna mar bra kanns inte riktigt som ett jobb.. Visst kan det vara (jakla) jobbigt ibland men det ar ju inte samma sak. Tror bannemig att jag har ett riktigt bra jobb! (Men som jag sakert bara star ut med i ett ar sen maste jag vila ett par ar haha).

Nu ska jag ta en powernap sen blire pre party i Farmington hos Megan. Ikvall ska vi testa Up or on the rocks innan vi gar till BB.
Xoxo


Linn



Detta var vad jag tankte skicka med din mams nar hon akte o halsade pa dig i staterna. Nu har jag nytta av den istallet :) Synd bara att bilden ar sa ful (och att jag klippte helt fel) hahah.


MISS U!!




Black friday

=SHOPPING!!!

Affarerna oppnade runt 3-4 tiden imorse.. Jag o Christine kom till kopcentret vid halv nio. vi fick koa for att fa parkeringsplats pa den enooorma parkeringen. Helt galet!
Vissa affarer hade bra rea men jag hade anda forvantat mig mer. O det va faktiskt inte ens kaos i affarerna.


Detta shoppade jag. Plus en bla/vit randig tunika som jag visst hade pa mig nar jag tog bilden ;P
Alskar Victoria's secrets (Love Pink) trosor! Vissa ar lite val vulgara men manga ar roliga.

 


Kalkondagen

var riktigt trevlig.

Dagen borjade med att jag fick sovmorgon till kl.10. Saa underbart! Jag vaknade faktiskt lite innan 10 sa jag slog pa TVn o kikade lite pa Macy's Thanksgiving day parade. Hade varit ratt maffigt att se live.



Efter att jag blivit serverad frulle tog jag grabbarna till lekparken sa dem fick springa av sig lite. Vid tva-tiden akte vi till David's bror Tim.
Det forsta jag blev erbjuden var Cosmopolitan. Ja tack! (2.30pm) Bra start.. O jag vet inte om Tims frus bror ville supa mig under bordet men jag hann knappt dricka upp innan han var dar igen o fyllde pa. Men glaset var litet sa det var lugnt. Det blev sen middag med kalkon, potatismos, sotpotatispaj med marshmallows (?!), pumpagucka, stuffing o allt mojligt konstigt.. Men gott!
Och vilken efterratt.. Jag sprack nastan pa riktigt! Magen ar riktigt uttanjd o harlig idag.. Sitter o ater HARIBO colaflaskor for tillfallet :D


Lingonsylten i sverigeskalen fick folja med!


Turkeyyyyy!


Dessert


Julian var finkladd


Nastan hela skaran


Jag & flamman fran match.com. Ganska skon faktiskt!


Thanksgiving

imorgon. Alltid sista torsdagen i November. Det verkar som att det funkar lite som jul.. Att man aker/valkomnar slakt och vanner redan dagen innan. Och till och med har borjar det handa grejer....

Gammal flamma fran match.com med sillisar.. Hoppsan!

Skitdagen

har blivit bättre.. Lite shopping och omtänksamma sms fick mig på bättre humör :)

Skitdag

Bäst att jag inte skriver någonting idag.. Iaf inte just nu.. Tar mig en åktur med den där bauta skit vanen istället...... Hej

MIAMIIIII

19-23 Januari med Therese och Emelie :D :D :D
Sa jaklarns taggad redan nu.



We're going to Miami biiitch!


Ännu en bra helg

I fredags blev det hamburgare pa Red Robin. Bästaste bästaste burgarna!!
Och sen Wii-kväll hemma hos James.




Jag korde dit o Caroline hade bilen hos mig sa vi fick noja oss med vatten


I lordags tankade jag upp bilen, slog pa GPSen o drog till min solstrale Therese i Stamford.
Det borjade med att jag korde fel har i West Hartford.. Haha! Men sen gick det perfekt.
Kom fram vid tolv. Vi tog da en svang till mallet dar vi at lunch o jag shoppade en klanning infor kvallen.
Middag at vi med Thereses hostfamily och alla deras gaster. Tror det var nagra slags slaktingar.. Dem stallde sa mycket fragor sa man hann inte fraga nat sjalv. haha. Skona manniskor!
Vi tog sen taget vid atta tiden o forfekkade med kusinen i hans lagenhet. Han hade tankt ha en lugn hemmakvall.. Men det andrade vi pa ganska fort ;)
Vet inte vad stallet hette som vi var pa men kusinen kande nan sa vi var VIP hela kvallen. Jakla nice.
Mina nya skyhoga skor killed me sa nar vi skulle hamta fyllekak var jag tvungen att ga i min strumpor.. Jupp sa kan det ga. Nar vi tryckt i oss hur mycket mat som helst (och en halv ketchupflaska) blev det till att slagga pa soffan igen..
Igar turistade vi lite i NYC.. Mysigt vader for en promenad o picknick i Central park.


Var franska van Marine kom ocksa.


O tog med sig sin franske van.


Snart ar det jul



Central park ♥


LOVE


Testade the subway for forsta gangen. Ser dock inte sa entusiastisk ut.. haha

Sen var tanken att jag skulle forsoka aka hem innan det borjade bli morkt.. Men det var typ kolsvart vid femtiden nar jag borjade rulla hemat. Men det gick bra att aka hem ocksa.
Gjorde bara av med 3 "bensinpluppar" vilket ar typ $15 (knappt 100 kr) fram och tillbaks. Sa jakla bra.


Nar jag kom hem var det bara att sla sig ner o middagen var fardig :)

Flaskan med ginger dressing ni ser ar forovrigt min nya favvo! Saa mumsigt till salladen. Ater det till lunch varje dag.

Puss heej leverpastej (fyy vad jag saknar leverpastej...)


Sorry för bloggtorkan

Har varken haft tid eller lust :)

I onsdags anvande jag & Christine GPSen for forsta gangen nar vi skulle till Jens for att kolla film. Nar vi anlande till destinationen klev vi ur bilen o ringde pa dorrklockan. En hund borjade skalla o Christine fragade mig om jag visste om Jens familj hade en hund. Jag hade ingen aning. En man oppnade dorren med en hund i famnen och sag allmant glad ut. Samtidigt som jag lyfte foten for att stiga pa tanke jag att mannen sag ganska ung ut for att vara en hostdad.. Plotsligt sag han annu mer glad ut men pa samma gang lite chockad och fragande..
Hahahah whooops vi hade visst kommit till nr.4 istallet for nr.6. Men det var kul. Mannen med hunden sag dock lite besviken ut nar vi gick.
Vi sag forresten Nanny diaries. Man kande igen sig lite grann men pa samma gang blev jag annu mer tacksam for min snalla hostdad.

Igar fick jag for mig att slinga min utvaxt.. (jag vagar inte ga till frissan. Alla blondiner jag sett har ser hemska ut. Plus att det ar megadyrt for en liten au pair). Trots att jag visste att chansen var vaaldigt liten att jag skulle bli nojd sa gjorde jag det iaf. Lite spanning forgyller tillvaron eller vad ar det man brukar saga.. Jag var iaf nyss o kopte shampoo for 140 kr sa jag ska nog kunna fixa till det har ;) Kan ju inte aka till NYC o se ut som Wilma i Flintstones...



Jo precis, imorgon bitti tar jag bilen till Therese i Stamford. Hoppas pa en liten Stamford-tour under dagen o sen blire barty barty i storstaden. Har vi tur kan vi slagga i kusinens lagenhet pa Manhattan annars blire att ta 5.30 taget tillbaks till Stamford..
Vi hors! Puss hej

 


Tisdag

Idag hade jag och David lunchmote. Vi at pa en afghansk restaurang. Faktiskt riktigt smakligt!

Han visade mig den flersidiga utvarderingen han fatt pa grabbarnas utvecklingssamtal. Det ar ju heeelt galet att dem sitter o ger poang (1-3) pa 5-aringar =/
Laskunnighet, stavning, matte, socialt beteende och problemlosning ar nagra av de punkter som fanns pa Julians (7 ar) utvardering.
David berattade aven att dem sitter i samma klassrum o jobbar i flera timmar utan rast.. Stackars barn. Inte konstigt att han inte vill gora laxan nar han kommer hem..

Efter lunchen tog jag influensasprutan. Har tar dem den varje ar. Vilket trams!



Vi byggde en grotta i grabbarnas rum idag. Nar Gray skot Julian i ogat med pistolen han haller i var det inte roligt langre..

Nar David kom hem hade han kopt en GPS. Wohooow :D
Da blire till att ta bilen till min fina Therese i Stamford pa lordag. Niice!

Megatrott pga gas-kaoset inatt.. Skippade Starbucks. Nu blire film i sangen istallet.
Natti natti.


Måndag

Jag namnde att vi hade gaster i sondags.
Medan vi vuxna satt framfor brasan o mos (jag var ledig) var barnen (5 st) nere i kallaren o lekte.
Eftersom att biljardbordet ar alldeles for stort for dem sma livet sa bestamde dem sig for att leka bara med biljardkulorna istallet. Dem lekte med dem som biljardklot. Dessvarre anvanda dem varmepannan som kagla...

Tyckte att det var lite kyligt nar jag vaknade igar.. Och att brasan var tand nar jag kom ner kandes lite overambitiost.. Men det var ju naturligtvis sa att varmepannan gatt sonder.. Whoops!
Gubben som kom o kikade sa att allt var ok nar han gick. Synd bara att han hade helt fel. Han fick komma tillbaks pa eftermiddagen. Hans slutsats da var att han inte kunde gora nagonting.. Vi var tydligen tvungna att kalla in gas bolaget.

Inatt klockan ett vaknade jag av spring i trappan och att ytterdorren oppnades. Daaa passade gas-killarna pa att komma. O dem var inte lagmalda heller.. Jag lyckades iaf somna om igen efter att jag tryckt in oronpropparna. Doock vaknar jag igen av en heeemsk gaslukt. Jag holl verkligen pa att spy och pa samma gang var jag radd att nat hade gatt fel och att huset skulle sprangas. Jag oppnade fonstret som ar precis vid fotandan av min sang och la kudden precis bredvid. Fyy helskotta vilken hemsk lukt alltsa. Och det ar ju inte bra att andas in heller sa jag lag o holl andan sa jag holl pa att kvavas bara darfor ocksa. haha.
Det blev inte manga timmars somn inatt..

Men.. Innan jag gick o la mig hade jag en trevlig kvall pa The Cheescake factory. (Dit maste jag verkligen ta dig nar du kommer o halsar pa).
En av dem tyska tjejerna, Sula aker hem snart sa hon styrde upp lite samkvam. (Hon akte till Hawaii idag, fan va maktigt!).



Linda's fudge cake. Helt galet!


Jag tog en Fresh strawberry shortcake. Ocksa sjukt gott!


Lugna favoriter

funkar ju här.. Coolt :D

http://www.lugnafavoriter.com/


Black Bear

Lordagens utgang var riktigt skoj.

Megan kom hem till mig som jag namnde sist. Hon ar en au pair fran Sydafrika. Harlig tjej!
Lite senare kom aven Caroline, en svensk au pair. Efter att vi smyckat min gata med gatumalning tog vi en taxi till down town Hartford. Vi gick till Black Bear o dansade till dem stangde. Sa hemskt nar dem tander alla lampor nar det ar dags att ga. haha.
Aven en tjej fran Colombia (tror jag att det var) anslot o hon drog sen med oss pa "efterfest".
"The whole soccer team is there, we have to go!!"
Yeah right.. 4 grabbar var det dar. Varav en sov och ingen musik hade dem att bjuda pa. haha. Men det var anda ratt trevligt. Svedka sprit hade dem iaf o dem trodde inte pa oss nar vi sa att vi inte hade det i Sverige.
Ooch sa blev det att sova pa soffan igen.. Sondag-enda dagen jag kan sova ut. Aldrig hant.


Fint!


Caroline & Megan


Caroline & Jag


The Black Bear & Jag ;)


Captain Morgan var dar ocksa. Han stod pa bardisken o kastade ut mossor och t-shirts


"afterparty"

I sondags blev det bakiskak pa Friendly's och sen hade David nagra vanner over pa middag. Inte exakt vad jag kande for men det var bara att sitta dar fint o svara pa alla tusen fragor.
Alla vuxna (utom jag) drack vin.. Minst tre glas var.. Anda var det 2 bilar som korde harifran efter middagen (med barn i)..
Mennee jaa det verkar vara sa man gor har i Amerikat. Inte jag dock!


Yale tour & football game

Yale turen leddes av en studen. Hon berattade allt mojligt om skolan o visade oss runt. Dessvarre fick vi bara se byggnaderna som inte alls sag ut som skolsalar eller studentlagenheter. Mycket finare. Biblioteket var den enda byggnaden vi fick ga in i. Det ar ju ganska forstaeligt att dem inte kan lata hela grupper klampa in hur som helst men anda. Det hade varit mycket roligare.
Universitetet var valdigt uppdelat och det fanns ingen riktig huvudingang.. Jag hade svart att utskilja vilka byggnader som tillhorde skolan. Lite forvirrande. Forhoppningsvis inte for dem som pluggar/bor dar men jag fattade ingenting. (kanske darfor jag inte pluggar pa Yale..)




Lyckoskon


Biblioteket


Dar skulle man ga..


Fotbollsmatchen var rolig. Skulle dock vara haftigare att ga pa en riktig proffsmatch. Har hort att det ar valdigt dyrt men jag kanske kostnar pa mig det nasta sasong.






Yale vann!! :)

Nu kom Megan. Nu blire partaj. Puss hej



jahallåja

HEEEEJ syster !

Lade bara inte en tillfällig header för att det såg så tomt och tråkigt ut. Du får skicka bilder senare så fixar jag till det.

Puss o kram

/lilsis

Helg

Ikväll: Bio-Due date
Imorgon Lördag: Tripp till New Haven för Yale university tour och kolla amerikansk fotboll. Kanske partaj på kvällen
Söndag: Soova

Trevlig helg mina vänner! ♥

Schysst syrran

att du lämnade bloggen helt svart :P

ÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖÅÄÖ

WOHOOOOW internet funkar på min dator!!! Nu måste jag bara börja vänja mig vid det svenska tangentbordet igen..
Meen det trådlösa funkar inte av nån anledning så jag måste ändå lämna in datorn :(

Killen från Comcast jobbade hårt för att få det att fungera men tyvärr..
David hade tydligen inte nämnt att han ville ha det trådlösa internet installerat. Killen fran Comcast berättade att det kostade $150 så det kanske var därför.. Men han fixade det gratis plus att han satt en extra halvtimme för att försöka fixa min dator.. Schysst kille ;)

Nu funkar TVn också :D och dessvärre hemtelefonen.. Bara massa försäljare och reklamgrejer som ringer hela tiden. Svarar aldrig.

Rödlök

Carro, jag berättade att det fanns stora rödlökar här.. Koolla detta


En dag mitten pa November


Rensade just bort de sista lovhogarna. Skont att vi kapade tradet innan alla lov hann ramla av :)


Ser lite tomt ut utan tradet pa framsidan.

Tradet mellan husen ar ett ekollon trad. Gissa hur mycket ekollon vi har pa grasmattan.. O hur mycket det har smattrat utanfor mitt fonster nar dem ramlat.. De tva fonstrena till vanster ar mitt rum :) jag har aven ett tredje fonster pa kortsidan.


Torsdagar=Grey's anatomy

Igar var vi hemma hos Julia o kikade.


Som ni ser var Max (han ar en fransk bulldog) med ocksa. Han foljde chipspasen vart den an gick. Vet inte om det var pasen eller chipsen som var intressant. Han fick iaf sma dampryck efter ett tag nar vi inte gav honom pasen.




Väntar

pa att Comcast-killen ska komma. Han skulle komma nagon gang mellan 8-10... Klockan ar nu halv elva. Jag missar mitt spinninpass pga av detta.. MEN han kommer for att fixa signalen till min TV som inte funkat pa 2 veckor o installera det tradlosa bredbandet. Antligen!! Hoppas hoppas hoppas att det funkar pa min dator sen. Den far inte vara trasig :(
Fast nu har jag ju blivit van att skriva med a och o istallet for de anda bokstaverna :P

Frulle

Har om morgonen nar jag kom ner var Julian redan vaken.. Och formodligen var han ganska hungrig for han hade borjat laga frukost.


Duuuktig! Men jag blev saklart pa samma gang valdigt radd.. Och overlycklig att han inte hade forsokt ge sig pa att gora scrambled eggs som vi ater varje morgon.. Han vet att han aldrig far rora spisen, men man vet ju aldrig.
Gradde till frulle, javisst!


Kan inte sluta lyssna (och titta)

pa nar Olle sjunger Talking about a revolution & Free fallin.

Sex on fire, The scientist och auditionlaten ar ocksa braaa ♥


Conference week

Den har veckan har skolan utvecklingssamtal med alla barnens foraldrar. Darfor stanger dem skolan tva timmar tidigare varje dag.. Bra planering? Nej. Dem snor ju tva timmar av min fritid :P

Forresten var "stadtanten" har igar igen.. David har glomt att kicka henne. Det stinker fortfarande klorin i mitt badrum :S
Och vart hon har haft det dar medlet har jag ingen aning om for varken handfatet eller golvet skiner.
Soooooooooopa!


Bara massa gnall nu kanner jag, haha. Men jag mar fint o solen skiner. ♣

Puss & kram


Dalig dag pa gymmet

Forst var alla typ 30 spinningcyklar upptagna sa jag fick inte vara med pa spinningpasset :(

Och eftersom att jag hade planerat att spinna tog jag inte med mig min ipod/horlurarna.
Sa nar jag korde stenhart med maskinen nedan kunde jag inte kolla pa tv samtidigt. Eller jo jag kunde saklart kolla men jag hade inget ljud. Kollade pa en basketmatch o fattade ingenting. Blev bara annu mer sugen pa handboll!


Nar jag skulle duscha snodde en kvinna min dusch tillsammans med mitt shampoo, balsam o tval.

Nar jag skulle fona haret var bada harfonarna upptagna.. Vilket dem aldrig brukar vara.


Meen meen sa kan det ga.


Red Wagon Food Drive

Idag hade pojkarnas skola den arliga Red wagon food drive.
Under ca tva veckor har alla barnen haft mojlighet att ta med sig mat till skolan for att ge till dem fattiga. Idag var det dags att transportera all mat.


Grona karror fick ocksa folja med. En himla massa mat hade dem samlat ihop. Sa fint.


4-5 polisbilar foljde dem hela vagen


Julians klass med larare och foraldrar



Jag kanske redan har berattat att det ibland ringer folk till min mobil o fragar efter Arnold...
Det har iaf hant typ 10 ganger.. Ganska irriterande.. MEN idag maste jag verkligen tacka den kvinna som sokte Arnold. Hon ringde namligen o vackte mig sa att jag inte forsov mig!!
Jag tog en liten powernap efter min langpromenad o hade stallt klockan for sakerhetsskull men den verkade inte vilja ringa.. Hade hon inte ringt en halvtimme innan jag behovde hamta pojkarna hade det kunnat gatt illa idag.. Tack okanda kvinna o hoppas du fick tag pa din Arnold.


Fetto

Fick nedan mail fran mitt underbara gym idag:

"Josefin,
Your enthusiasm for exercise is wonderful and habit forming.
Ask and We Will Answer
Our passion is health and fitness. Our business is helping you achieve your fitness goals. When you have questions about your workout or our services, ask us. There is no question too hard, no request too big. We want to see you often; we want to see you succeeding. And we want your reasons for joining to be fulfilled.
"
 

Anda vager jag mer an nagonsin....  Vad ar det har for jakla land egentligen? Man blir fet bara av att titta pa en brownie.

Faast om det nagon gang ar ok att ga upp nagra kilon sa ar det om man bor i USA eller ar.. Visst?


Kiiiiissss

Jaa vad ska man säga? Vem har inte kysst ett svin i sina dar?



Braaa


The best hostdad ever

Idag var David orolig for att jag hade hemlangtan nar det var sa trakigt vader ute.. Han kom darfor hem 3 timmar tidigare for att laga mat (grillad svardfisk, jatte smarrigt) och ta pojkarna till simhallen.
Han fragar alltid hur jag mar och hur jag har det men alltid extra mycket nar det ar trakigt vader ute.. Hur omtanksamt ar inte det?

Graison brukar saga "you're the best au pair ever" (oftast nar han far titta pa tv i mitt rum). Jag passade darfor pa att saga till David att han var the best hostdad ever. (pa sms)
Han tackade o sa att han skulle jobba for att hora samma sak om 11 manader plus att jag fortjanar den allra basta vardfamiljen. Fin manniska det dar!


Jag luktar gott


Love and music

Idag spelade spinninginstruktoren Pink-You and your hand.
Jag kom direkt att tanka pa min ögonsten Ida. Miss u!!





Forovrigt ar det en grym text ;P

Check it out
Going out
On the late night
Looking tight
Feeling nice
It's a cock fight
I can tell I just know
That it's going down
Tonight

At the door we don't wait cause we know them
At the bar six shots just beginning
That's when dick head put his hands on me
But you see

[chorus:]
I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
I was fine before you walked into my life
'Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight

Uh uh uh uh uh uh uh oh
Uh uh uh uh uh uh uh oh

Midnight I'm drunk
I don't give a fuck
Wanna dance by myself
Guess you're outta luck
Don't touch back up
I'm not the one
Buh-bye

Listen up it's just not happening
You can say what you want to your boyfriends
Just let me have my fun tonight
Aiight

[chorus:]
I'm not here for your entertainment
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second
I was fine before you walked into my life
'Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight

Uh uh uh uh uh uh uh oh
Break break
Break it down

In the corner with your boys you bet up five bucks
To get at the girl that just walked in but she thinks you suck
We didn't get all dressed up just for you to see
So quit spilling your drinks on me, yeah

You know who you are
High fivin, talkin shit, but you're going home alone aren't cha?

[chorus:]
Cause I'm not here for your entertainment (No)
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second (Just stop and take a second)
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over (Know it's over)
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight
(It's just you and your hand)

[chorus:]
I'm not here for your entertainment (No no no)
You don't really want to mess with me tonight
Just stop and take a second (Just take a second)
I was fine before you walked into my life
Cause you know it's over
Before it began
Keep your drink just give me the money
It's just you and your hand tonight
Yeah oh

Tva spinningpass har dem spelat Agnes. Cooolt!


Vill ha


Snö

Vaknade upp med snöblandat regn.. Pojkarna var överlyckliga. Inte jag.




Fast det ar mysigt med mossor o halsdukar.





Söndagsmys

Scooby Doo framfor brasan


Kaizen

vann igen i torsdags. Andra raka! Sag just loppen pa ATG.se. Overlagsen i bada. Fick nastan en tar i ogat :)





Plockgodis!!!!

Vi hittade plockgodis i kopcentret! :D




Fast det var ganska dyrt.. Betalade typ 40 spann for den dar lilla pasen.


helg nr.7

Bra helg!

Fredag ar min favvodag. I fredags blev dagen annu battre nar jag fick prata med mina fina morforaldrar.
Dem har full koll pa vart jag bor, vad som finns nara mig och vad jag har for vader. Ni ar bast! ♥





I fredags kom David hem tidigt och tog med mig, grabbarna och Christine till en vietnamesisk restaurang. Det var faktiskt riktigt gott!
Fredagskvallen spenderades sen i Plainville med Christine & Julia.
Vi at efterratt pa Applebee's och sen kollade vi pa Paranormal activity 2. Jag var beredd pa att nastan do av radsla men filmen var lite av en besvikelse. Visst blev man lite radd nan gang men neej den var inge bra.
Biograften daremot var haftig. Jattestort vare om man jamfor med var lilla biosalong har i WH. O min favvo Rigoletto i Stockholm har inte heller mkt att komma med jamfort med biograften i Plainville :P





Mitt 9 timmars pass i lordagas bestod av spinning och IKEA. Jakla bra jobb man har :)
Sen lagade vi svensk mat hemma hos Julia o "kollade pa film" (alla somnade). Hahah!


Forratt


Kottbullar


Mos


Jag, Julia, Laura, Christine & Caroline
50/50
Jag & Julia svenskor
Laura & Christine tyskor
Caroline halvsvenk och halvtysk


Diska


Nu ska jag till mallet. Smell u later!



7 November

Grattis David Guetta pa 43 ars dagen. Tack for alla grymma latar.





Hmm 7 Nov. Kanns som att det ar nan mer som fyller ar.. Juste, grattis pappa.


Fredag

Orkar inte skriva. O har inte tid. Men ikvall blir det Paranormal activity 2 med Christine och Julia om hon vagar.
Hors imorgon om jag fortfarande lever.

Tack Elin for skypedaten!! ♥

Torsdag

Det har sporegnat heela dagen! Men det har anda varit en ganska givande dag. Jag har namligen tagit reda pa att det ar 18 trafikljus pa den 8 km langa strackan till gymmet..
O efter spinningpasset hittade jag till kopcentret helt sjalv. Wohoow!

Det blev 2 BHar fran Victoria's secret och lite krafs fran Forever 21.


Victoria's secret



Nar jag handlade pa VS fick jag ett "secret reward-kort". Det star att det ar laddat med
$10
$50
$100 eller
$500
Nar jag handlar dar mellan 1-19 Dec. Far jag reda pa hur mkt mitt kort ar laddat med. Coolt!


Puss & kram

Mardröm

Jag dromde inatt att jag blev skjuten i halsen.. Mannen med gevaret forsokte aven ge sig pa min kare bror Billy men jag tror jag hann radda honom innan jag vaknade. Hemska drom.

Meen..
Precis som alla andra morgnar nar jag kommer ner till koket sa fragade David mig imorse om jag hade sovit bra. Jag svarade att jag faktiskt inte hade sovit sa bra o berattade om min drom. Han sprang da ivag o kom tillbaks efter ett tag.. Med en dreamcatcher.. Haha saa sot! Sa nu behover jag inte vara orolig for att dromma mer mardrommar.


Election day

Idag var skolan stangd pga rostning......?!
Jag har aven hort att det ar ganska vanligt att dem stanger skolan om det regnar eller snoar mycket... Amerikaner..

Ganska synd for mig eftersom att jag maste jobba mycket mer da :P
Faast det verkar som att jag far vara ledig en hel dag som jag valjer sjalv sa det ar ju egentligen riktigt bra.

Har tagit reda pa att jag ar ledig over nyar iaf!!! :D
New York City latt.





Halloween

Det blev the haunted graveyard i fredags. Det var coolt. Pakostat och bra anordnat. Men jag ar inte sa radd for sannadar grejer. Nar man ar beredd pa att bli skramd sa blir man ju inte radd pa riktigt. Tva av de andra tjejerna skrek dock hela vagen :P ca 45 min. Nar en doing kom springande mot oss med en hogljudd motorsag blev jag daremot lite radd o skrek.. O ett par andra ganger nar helt ovantade saker poppade upp eller kom flygande.




Det var svart att urskilja om det var dockor eller manniskor.. Helt plotsligt var det nan som skrek i ens ora.


Han sprang efter oss.. Men dem fick inte rora en


Mysiga koket


Det var bade inomhus och utomhus


Signs


Mysiga badrummet


Vem ar han som Sula (till vanster) petar i nasan?? :S


I lordags blev det halloween party hos "geeken".










Sondag.. Enda dagen i veckan jag kan sova ut.. O da far jag sova i den dar fotoljen.. Det blev en rejal nap nar jag kom hem innan trick or treat.

Nar man ska pa fest hos en geek tanker man iaf att han bor ha en riktigt schysst stereo eller iaf en riktigt schysst dator med hogtalare.. Joviiisst hade han en dator (laptop) men extra hogtalare? Neeej. Sa ni kan ju tanka er hur mycket musik man horde nar ca 40 tjejer sprang runt o skrek.. O forresten.. Bland de 40 tjejerna fanns 3 grabbar.. San jakla bra mix. Men precis vad jag hade forvantat mig. Jag o mina svenska brudar stod inte ut sa vi drog till en bar/club 15 min innan dem stangde for att ragga killar till festen, hahaha. Vi lyckades inge bra. Inte en enda heting. Bara en bla Avatar manniska som forsokte ragga upp mig.
Men en hockeyspelare och en sjoman som en av killarna pa festen kande hangde med. Hockeyspelaren blev pa en gang valdigt fast vid den sjuukt fulla danskan. Jaa nog allt kan dem dricka i Danmark.. Herregud.
Langre in mot smatimmarna nar han ville ta med henne hem deckade hon pa golvet men han ville inte ge upp. Han blev lite fornarmad nar jag sa att han inte skulle fa nat inatt, att han kunde ga hem sjalv.
Sjomannen fick med sig den australienska sjokvinnan hem. Utan skor. Hahaha.
Kanske inte den basta halloweenfesten men anda helt ok.


Igar vid sextiden var det dax for trick or treat. Gray drog pa sig sin ninja-kostym, Jules sin iron man-kostym o jag min dartboard-kostym. Nagra av grabbarnas kompisar kom med sina mammor o vi gick alla tillsammans. Eller aa ungarna sprang fran hus till hus o fyllde sina hinkar med godis o vi forsokte hanga pa.
Det var riktigt mysigt. Det var barn och foraldrar over hela gatan o alla i husen (det ar alltid nan som maste stanna hemma oppna dorren) stod vid ytterdorren beredda pa att barn skulle plinga pa o stracka fram sin pase/hink o saga trick or treat.
Hoppas att traditionen blir storre i Sverige ocksa!


Det finns alldeles for mycket godsaker inom den narmsta radarn just nu. Fan ocksa! Nu fare bli gymmet. Hej

RSS 2.0