Solig lördag i februari månad

Att vakna upp efter nio timmars sömn av att solen strålar in i lägenheten är inte helt fel. Och inte en gnutta bakis, yes!

Pans var inte en större hit igår.. Inte dåligt men heller inte bra. Det var faktiskt väldigt mkt folk men tyvärr låg medelåldern på ca 18,5 år och tjejerna var uppiffade ut i fingerspetsarna.
Vid ett tiden bestämde vi oss för att dra vidare men så fort vi kom till stureplan hade tröttheten smugit sig på o vi ville bara hem o sova. Mickis gick sina fem minuter hem o Jag o Elin gick upp för Kungsgatan o kikade efter en svarttaxi men blev istället förföljda av några icke svensktalade män. Vid Hötorget hade vi lyckats skaka av oss dem o fortsatte till Centralen där vi blev positivt överraskade. Det gick ett tåg 01:50!! Wihooo. Vi trodde att sista hade gått 01:20. Efter några minuter på tåget sov vi båda två men vaknade mellan Upplandsväsby och Rosersberg. Äntligen var vi snart hemma o thaimatresterna efter middagen stod i kylen o väntade på oss. Fredagar efter en hård arbetsvecka är inte bästa dagen att partaja på! Sängen var mycket efterlängtad.

Nu måste jag ta vara på det fina vädret o dra igång ipoden o ta en promenix. Sen ska jag åka till Mickis o Rickard o kolla melodifestivalen o käka tacos, MYS!

Jag kommer ha stenkoll på mobilen under dagen o väntar på ditt samtal från Thailand :)

Puss & kram

Kommentarer
Postat av: Mickis

Men fia!! :D Haha, såg din adress på facebook. Visste inte att du hade blogg? Vi måste ses snart, det var alldeles för länge sen!

2009-02-21 @ 16:33:01
URL: http://kliche.blogg.se/
Postat av: Fia

Heeeej sötnos!

hehe men den är ganska ny ;) o jag är inte så seriös.. Det är ba kul att gå in o skriva lite då o då.

Jaaa det måste vi verkligen! Vi får höras o styra upp något. Ha det bra så länge.

2009-02-22 @ 11:07:33
Postat av: Linda

Men hej! En liten blogg, vad kul! :) Vi ses på jobbet baby! Kramis.

2009-02-22 @ 15:51:13
URL: http://lindakabilmanordqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0