Det känns skönt att veta att det finns goda främlingar där ute

Idag när jag skulle hoppa av tåget i Upplandsväsby tappade jag mitt busskort. Tur som jag hade fanns det två goda själar som ropade till o sa att jag tappat mitt busskort. Guld värt! Eftersom att kortet inhandlades igår så hade det verkligen inte varit roligt att köpa nytt idag.

Idag var jag på första försäsongsträningen. Nu jäklar kör vi!
Uppvärmningen bestod av löpning ca 3,5 km (jag var typ helt slut bara efter det, haha). Efter det var det backträning. Längdhopp, grodhopp, mupphopp, skridskoskär osv.. 3*7 min. Fysen avslutades med mag- och ryggövningar. Underbart! Vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! Men jag är bara nöjd att den stukade foten hängde med någorlunda bra.

Imorgon tror jag att jag ska ta trapporna istället för hissen till jobbet. Spiraltrappa till åttonde våningen.. Klarar jag det utan att bli allt för snurrig o ramla ihop så kan det kanske bli en dagsrutin..

Det kommer tyvärr inga bilder på lägenheten idag heller.. Bilderna är BMP-filer och dem går tydligen inte att lägga upp här o jag vet inte hur man ändrar :P Jag får ta lite egna bilder sen o lägga upp. Eller så får du komma förbi o kika vettja..


Hare gött. Pussi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0