Grillmys

Jag måste börja med att erkänna att jag inte tog trapporna igår.... Först glömde jag faktiskt bort men precis när hissdörren stängdes så kom jag på det. Men jag tröck ändå på åttan o tog hissen upp. Världens dåligaste karaktär! Men jag hade faktiskt en vääldigt tung väska så jag hade nog nästan svimmat om jag hade tagit spiraltrappan.. Sådeså. Jag får en ny chans imorgon.

Igår var det grillkväll hos Beckisen. Riktigt trevligt måste jag säga. Grillad kyckling med klyftpotatis, sallad och bea eller fetaoströra. Till efterrätt blev det hallon/blåbärspaj á la Becka med vaniljsås och vaniljglass.
När det blev för kallt för att sitta ute så gick vi in o spelade spel. "Upp till bevis", riktigt kul. Vicky och Elin var sämst :D Men vi tycker tycker om er iaf ♥













Jag, Becka & Blerra vann!!

Imorse vaknade jag av Alain Clark på högsta volym och av att Becka kastade sig i sängen. Vi gick upp o käkade ett äpple och tog sen en joggingtur. Ganska behövligt efter alla bea och paj igår. Vi gjorde sen lite fysövningar o stretchade, Så DUKTIGA!






Nu ska vi baka bullar. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0