Släktmiddag x 2

Yes yes imorse tog jag allt trapporna :) Det tog 1-2 min. Var tvungen o stanna ett litet tag på femte våningen för då snurrade det ganska rejält i huvudet. Det var skönare att springa ner för trappan när jag skulle hem, det var inte lika jobbigt :P

Igår hade vi överraskningsmiddag för Heli (min morbrors fru) som blivit klar med sin undersköterskautbildning och idag var det släktmiddag med Mamma, Lasse, Mormor, Morfar, Billy & Malle.

Man kan inte låta bli att känna sig lite misslyckad när man är ensam singel på släktmiddagarna... Men lika gla ä man fö de.


Blondinen tänkte till.. Här jäklar kommer lite bilder.

Hallen

Rummet

Badrummet

Klädkammaren


Som ni ser så finns det en ful bård som måste bort.... Utöver det så är det lite målning o smått o gott som ska fixas innan inflyttningen i slutet av Juni. Juste.. Man kanske ska byta lås också... Mäklaren ringde nämligen o berättade att godmannen till säljaren hade försökt samla ihop alla nycklar men dessvärre kunde hon inte garantera att hon fått ihop alla. Säljaren har tydligen blivit dement o kommer inte ihåg till vilka han gett nycklar.. Stackarn!



To be continued

Kommentarer
Postat av: Ida

Fräscht!

2009-05-23 @ 16:35:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0