Valborg i Bergshamra

Med 13 missade samtal och ett röstmeddelande kom Elin 20 minuter sent och hämtade mig på jobbet. Både Jag och Becka trodde att hon hade krockat eller nåt men tack gode gud var så inte fallet. Hon hade bara glömt mobilen hemma och åkt tillbaks för att hämta den. Dessa hemska ilandsproblem.....

Vi åkte först till Beckas moster där vi bäddade iordning och piffade till oss lite. När Vicky äntligen bestämt sig vilka skor hon skulle ha så blev vi hämtade av Andreas som körde oss till hans landställe. Där möttes vi av en nästan perfekt glöd, uppskurna grönsaker och pommes i ugnen. Runt brasan fanns Johan, Richard (men jag trodde hela kvällen att han hette Carl.....?) och Bella. 

Maten var jättegod och till efterrätt hade vår lilla konditor, Becka bakat en aftereightkladdkaka, MUMS!
Ur högtalarna strålade gammal 90 talsmusik som "Carl" hade tagit med sig. Nostalgiii

Vi satt runt brasan med filtar heela kvällen och nästan hela natten, helt underbart mysigt. Vicky försvann iofs ett tag.. Hon passade på att däcka i en säng o spy lite.. Bålen var väldigt fin och god men den var livsfarlig! Hihi

Kamerorna stängdes av runt ett tiden och likaså mitt och Beckas minne.. Vad hände de sista timmarna innan vi gick o la oss vid halv fem...? Haha som sagt, Vickys bål var farlig.

Sammanfattningsvis en väldigt lyckad kväll med mycket skratt.. Grabbarna måste trott att vi var störda på något vis.



Efter ca 3 timmars sömn gick vi upp o städade runt grillplatsen och åt sedan frukost i solen på altanen. Efter att killarna hade lekt lite gris åkte "Carl" och Johan hem och vi andra njöt o solen, åt glass och spelade kubb. Vi var sedan dessvärre tvungna att åka hem vid tretiden för att Elin skulle jobba (stackars människa).

Bergshamra, We'll be back soooooon.

"Hoppa in o dela med dig av sovsäcken", "vi kör konka konka", Vicky du får komma fram nu du har ju inte ens några skor på dig", "jag kan inte nöffa, jag är täppt i näsan"

Hoppas att ni också haft en trevlig valborg. Puss o kram

Jo förresten.. Att ha liniment i ansiktet är inget att rekommendera! Ciao


Kommentarer
Postat av: becks

Mysigaste valborgen ever!!

2009-05-06 @ 20:59:54
Postat av: Fia

Absolut

2009-05-06 @ 21:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0