Seriepremiären

Gick åt pipsvängen.. Trots mina o Beckas förberedelser med nio timmars perfekt sömn, en stadig frukost, långpromenad och en helt fantastisk laxpasta så torskade vi första seriematchen.
Det som stör mig mest är att jag inte riktigt kan komma på vad vi skulle gjort annorlunda.. Jag tror att det var flera små misstag som gjorde att Strands vann med uddamålet.

Referat från vår hemsida:

Premiärförlust för damerna


Rosersbergs damer förlorade lite oväntat seriepremiären hemma mot nykomlingarna Strands IF från Hudiksvall.

Strand lyckades rycka ifrån rätt tidigt i matchen mycket beroende på en del slarv i passningsspelet från hemmalagets sida. Bägge lagen spelade skapligt försvarsspel och halvtidsresultatet var 16-14 till gästerna.

I den andra halvleken spelade Viktoria i Rosers mål riktigt bra och gjorde många kvalificerade räddningar. Spelet blev bättre och vid 17-17 gick Rosers ifrån till 19-17 via två linjemål av Mimmi fint framspelad av Emma. Rosers fick även chansen till en tremålsledning när man fick en straff efter täckning innanför linjen men den chansen missades och Strand bjöds in i matchen igen. Lagen följdes åt  och det blev riktigt spännande på slutet där bortalaget till slut stod som segrare med 30-29.

Målskyttar i Hemmalaget: Heidi, 8, Fia 7, Emma 5 (3), Malin P 3, Mathilda 2, Rebecka 2, Desirée och Malin H ett vardera.

Strands bästa målskyttar var Maja Allgulander 13(2) och Anna Jacobsson 7(2)

13 mål... Pinsamt



Fias favvo denna match: Heidi



Tur att det kommer flera matcher vi kan vinna istället!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0