Den dar bra dagen

Idag har jag den dar bra dagen.
Du vet den dagen efter att du har varit sjuk. Nar du helt plotsligt efter att ha matt daligt, varit hangig och trott och snorig helt plotsligt har massor av energi och ar lite extra glad utan anledning.
Idag har jag den dagen.



Fast jag ar fortfarande snorig


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Du är bara bäst & jag blir alledeles varm när jag läser detta....sååå skönt när man bara får en sån dag!!! Och härligt att du inte blev helst arg på mig när jag ringde och väckte dig!!! Jag saknar dig så himla mycket just nu...kanske för att jag nu faktiskt kan komma till dig...tack vare Kaizen :)

Jag har precis lagat en ALla HJärtans Dag middag, vet bar inte vart älsklingen har tagit vägen?! Träningsdag, men han brukar vara hemma till 19.00...skit kallt ute, tågen funkar väl förstås inte :( Parmesankorgar med Skagenröra, fläskfile färdiglag i ugnen tillsammans med rotsaker & färska champinjoner & så en härlig whiskeysås...mums!!! Å så har jag köpte en fin kortärmad skjorta att ha till sommaren!! Vi kanske hörs på Skype lite senare!!! ÄLSKAR IDG & SAKNAR DIG MASSOR!!!!! Pussar 6 kramar <3 <3 <3 Mami

2011-02-14 @ 19:11:10
Postat av: Fison

Saknar din maaaaat mami!

Aaahhh flaskfile med bea vill jag ha nar jag kommer hem. Ok?!



Ses snaaaart :D :D :D <3

2011-02-16 @ 16:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0