Roadtripen

var helt fantastisk!

Erika, Erikas syster och Erikas kompis från Sverige kom o hämtade upp mig kl.3:30 natten till onsdag.

Första stoppet var Santa Barbara. Vi åt brunch vid vattnet och shoppade lite längs en supermysig gågata.

Stopp nummer två var Malibu. Vi åkte o hälsade på Doro som förlängde hos en ny familj efter att hon var klar i CT. Jäklar vilket hus!! Superhögt i tak o gigantiska fönster med utsikt över vattnet.

Stopp nummer tre var Santa Monica. Det hade varit en låång dag så vi tog bara en promenad till piren och käkade snabbmat till middag och sen gick vi till motellet och sov.

Stopp nummer fyra var Hollywood och Universal studios. Ojojoj vilket ställe!! Höjdpunkten på hela resan. Vi såg en vattenshow som var som en stuntshow. Dem körde runt med vattenskotrar som galningar och elden sprutade.
Vi åkte även på studio tour och fick bland annat se Wisteria Lane. Det är så himla svårt att förstå att allt bara är fejk! Vi såg även en liten Shrek film i 4D och åkte en Simpsons 4D berg-och dalbana (twice). Bäst var snutten med King Kong 360 3D!!! Det kändes verkligen som att man var med i filmen. Hela vagnen skakade och man blev sprejad med vatten.

Stopp nummer fem var Hermosa beach. Vi crashade Erikas vän Ramseys lilla etta. Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Nice att inte behöva betala.

Stopp nummer sex & sju var Hollywoodskylten & Hollywood walk of fame. Vi var lite stressade för att inte hamna i bilköer påväg till Vegas så vi i stort sett bara kastade oss ur bilen för att ta kort med skylten och sen gick ett par blocks längst stjärnorna, bara för att..

Stopp nummer åtta var Las Vegas. Vi klarade oss inte undan köerna! Vi kom fram sent men svidade ändå om o drog till Hard rock cafe där Agnes var med Patrick, Loui och Linda.
Vi hade det faktiskt så himlans bra så att vi inte behövde betala för boendet i Vegas heller. Patrick, Agnes kompis bjöd in oss att bo med honom, Loui och Linda i deras suit. Fem brudar i ett rum gick förvånansvärt bra!
Vi firade in det nya året två gånger. Först klockan 3pm (midnatt i Sverige) på Margarita ville och sen på Pure.
Doock fick jag världens migrän precis innan tolvslaget  så jag satt mest o höll på att dö när alla andra räknade ner och när fyrverkerierna sköts iväg utanför.. Synd också att jag missade Chris Brown som spelade lite senare. Men värst var nog att Agnes och Erika också missade hans uppträdande för att dem stod utanför o väntade på taxi med mig....

I söndags fick jag dock en ny chans. Efter att vi lagat köttfärssås och spagetti till allihop åkte jag, Agnes, Patrick och Linda till XS. Har hört att det stället ska vara grymt. Stort och fint var det men ändå lamt på nåt sätt.. Så vi åkte till Pure igen. Stannade till runt 4.

6.30 bar det av till stopp nummer nio som var Grand Canyon. Jag och Agnes sov hela 6-timmars resan!
Väl framme gick vi på en liten hajk. Riktigt häftigt!

Väldigt väldigt bra roadtrip! Att min mobil blev snodd och att bilresan på 15 timmar hem var hemsk behöver vi inte prata om.



Bilder kommer vid ett senare tillfälle. Cheers!





Kommentarer
Postat av: Lena

Halloj Fia,

Vad underbart att läsa din blogg. Du/ni hittar verkligen på massor att göra på lediga tiden.

Grattis igen och a det bäst!! Kramiz!

2012-01-05 @ 17:08:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0